Στη Λαμία το 21ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο)

pandoiko

Στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί το 21ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ), υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντίστοιχα, με θέμα: «το Νερό ως κοινωνικό αγαθό».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος) στις 13, 14 και 15 Νοεμβρίου 2009.
Η έναρξη των εργασιών, θα γίνει την Παρασκευή στις 17:30, με την συμμετοχή 300 εκπρόσωπων οικολογικών οργανώσεων από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη Ευρωπαϊκή περιοχή.
Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου το πρωί, από ώρα 09:00 έως 13:00 θα γίνει παιδική θεατρική παράσταση & υπαίθρια ζωγραφική, ενώ στην 2η αίθουσα του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση Ζωγραφικής των Εικαστικών Εργαστηρίων.
Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα εγκαινιαστεί ώρα 20:30 έκθεση Φωτογραφίας.
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί Μουσική Εκδήλωση, από Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.         Από:bp.blogspot.com ,Lamianews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.