ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ!!! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ


Στα δύο κόπηκε η Ελλάδα τις μεσημβρινές ώρες καθώς η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας ήταν κλειστή απο τα μπλόκα των αγροτών και στον παρακαμπτήριο δρόμο στο ύψος της Δαμαστας ανετράπη λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕλ με αποτέλεσμα να κλείσει και αυτή η δίοδος κυκλοφορίας των οχημάτων.
Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λαμία – Αθήνα και είχε αναχωρήσει στις δύο απο την Λαμία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενη νταλίκα στο ύψος της Δαμαστας και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά 11 απο τους επιβάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ αλλά ήδη οι επιβάτες με την βοήθεια των διερχόμενων οδηγών είχαν απεγκλωβιστεί απο τα παράθυρα και την οροφή του λεωφορείου. Το ατύχημα προκάλεσε μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα ενώ η ουρά των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις ξεπερνούσε τα δύο χιλιόμετρα.
Η λύση δόθηκε μια ώρα αργότερα όταν η συντονιστική επιτροπή των αγροτών στο ύψος της Αλαμάνας επέτρεψε να ανοίξει για μια ώρα ο δρόμος προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία απο Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Από:Lamiafm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.