Συναντήσεις της Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς κ. Διαμαντοπούλου με αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας

 

18 Φεβ 2010

Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας Στερεάς είχε σήμερα Πέμπτη (18/2) η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με το Νομάρχη Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Χειμάρα, τον Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνο Κοντογεώργο, με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γεώργιο Κοτρωνιά και το Δήμαρχο Κτημενίων κ. Γρηγόρη Χαλκιά.

Στη συνάντηση με τον Νομάρχη Φθιώτιδας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η προοπτική διαφόρων έργων ενταγμένων στο Γ’ ΚΠΣ τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί, η εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων των έργων που μεταφέρθηκαν από το Γ’ ΚΠΣ στο ΕΣΠΑ, η τροποποίηση του Ειδικού Αναπτυξιακού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας, η ολοκλήρωση του προγράμματος ΣΑΕΠ 066 και το Περιφερειακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007-2013, όπου ανακοινώθηκε στα πλαίσια επιτάχυνσης του ΕΣΠΑ και η ένταξη στο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Εχιναίων προϋπολογισμού 2.730.000 Ευρώ.

Στη συνάντηση με το Νομάρχη Ευρυτανίας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, το θέμα του άξονα Λαμίας – Καρπενησίου, τα προβλήματα που έχουν προκύψει από φυσικές καταστροφές και κατολισθήσεις καθώς και προτάσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευρυτανίας για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων συζητήθηκαν τα θέματα του ΧΥΤΑ Λαμίας, το θέμα του Κόμβου στην Ξηριώτισσα και το κλειστό κολυμβητήριο Λαμίας.

Τέλος με το Δήμαρχο Κτημενίων συζητήθηκαν θέματα σημαντικά για την τοπική κοινωνία.

Από:Lamianews.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.