Εβδομάδα περιβάλλοντος στην Λαμία

01 Ιουν 2010

Με την παρουσίαση της δημοτικής περιβαλλοντικής πολιτικής, ξεκινούν σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου οι εκδηλώσεις της εβδομάδας περιβάλλοντος με κεντρικό θέμα «Το περιβάλλον είναι ζωή. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι η ζωή μας», που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων και που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Ιουνίου με τα εγκαίνια του ποδηλατοδρόμου της Λαμίας […]

Η σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση του περιβαλλοντικού σχεδιασμού του Δήμου Λαμιέων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων στην οδό Αινιάνων και θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Παράλληλα, στον χώρο θα φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας με τις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου Λαμιέων. Την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 18:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου, θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα «Πράσινο και ελεύθεροι χώροι στην πόλη της Λαμίας», η οποία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λαμιέων και τον όμιλο Φίλων του Δάσους.
Για την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11:00, έχει προγραμματισθεί να γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΚΕ. Στην συγκεκριμένη επιτροπή μάλιστα, πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς.
Οι εκδηλώσεις της περιβαλλοντικής εβδομάδας που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Ιουνίου, με τα εγκαίνια των ποδηλατοδρόμων της Λαμίας στις 11:00, αλλά και του πάρκου αναψυχής στο πρώην στρατόπεδο «Τσαλτάκη», μισή ώρα αργότερα.
Επίσης, για την Κυριακή το πρωί και πριν τα εγκαίνια του ποδηλατοδρομίου, θα πραγματοποιηθεί βόλτα με τα ποδήλατα στους ποδηλατόδρομους της Λαμίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:00 από την λεωφόρο Ελευθερίας και θα τερματίζει στο πάρκο αναψυχής στο «Τσαλτάκη». Στους συμμετέχοντες στην βόλτα με το ποδήλατο, στον τερματισμό θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ μετά από κλήρωση θα δοθούν ποδήλατα στους τυχερούς της ημέρας.

Lamianews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.