Παρατάθηκε ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ – Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Λαμία, 2.6.2010

Λόγω του περιορισμένου χρόνου εκτιμήθηκε ότι δεν έγινε η κατάλληλη ενημέρωση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Η Λαμία που αγαπάμε – η Λαμία που μας πληγώνει», που έχει προκηρύξει η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση κατά 20 μέρες.

Έτσι ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010.

Το θέμα είναι γενικό και κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μέχρι τρεις (3) έγχρωμες φωτογραφίες από την πόλη της Λαμίας, με ή χωρίς ανθρώπινο στοιχείο, που όμως να δείχνουν ή να υπονοούν αυτό που χαιρόμαστε ή αυτό που μας στεναχωρεί στην πόλη μας.

Οι φωτογραφίες πρέπει να αποσταλούν με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

info@pepla.gr

συμπληρώνοντας τη φόρμα με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση,

το τηλέφωνο και το e-mail και τον τίτλο της φωτογραφίας (προαιρετικά)

Επίσης τα σώματα των φωτογραφιών θα παραδίδονται στην αίθουσα Τέχνης «Δαβανέλλος», που βρίσκεται στην Πλατεία Λαού, στον κ. Νίκο Δαβανέλλο, ώρες 10 με 12 το πρωί (εργάσιμες μέρες), ή, ύστερα από συνεννόηση, στα μέλη της γραμματείας της Πρωτοβουλίας. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο της Αίθουσας Τέχνης «Δαβανέλλος» από 18 έως 25 Ιουνίου (ώρες λειτουργίας της έκθεσης 10 – 12 το πρωί και 6 – 9 το απόγευμα).

Η βράβευση των νικητών θα γίνει με ευθύνη της Κριτικής Επιτροπής

στα εγκαίνια της έκθεσης, δηλαδή την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

Στους τρεις πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα δοθούν τιμητικά διπλώματα και αναμνηστικές πλακέτες. Θα δοθούν επίσης τρεις (3) τιμητικοί έπαινοι στους αμέσως επόμενους σε σειρά κατάταξης συμμετέχοντες. Οι έξι (6) αυτές νικητήριες συμμετοχές, μαζί με τις είκοσι εφτά (27) επόμενες σε σειρά κατάταξης, σύνολο τριαντατρείς (33), θα συμμετάσχουν σε εκθέσεις που θα διοργανώσει η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, η οποία θα διατηρεί το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσει για την προώθηση των σκοπών της, πάντα με αναφερόμενο το όνομα του δημιουργού κάτω από τη φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

στον κ Γιάννη Κούτσικο τηλ 6937378138 και στον κ Νίκο Δαβανέλλο τηλ 2231024564

Η γραμματεία

——————————————-

Πληροφορίες: Γιάννης Κούτσικος τηλ 6937378138

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.