“Παιδί για μια μέρα” από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

04 Ιουν 2010

Μια όμορφη ολοήμερη πολυ-εκδήλωση για παιδιά Δημοτικού Σχολείου, οργανώνει την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο Πάρκο Πόλης (Τσαλτάκη), στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Τα παιδιά που θα πάνε στο Πάρκο της Πόλης, θα μπορούν να διαλέξουν να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν στις πολλές εκδηλώσεις και περάσουν μια ανέμελη μέρα στον υπέροχο χώρο του πάρκου Δείτε τις πολυ-εκδηλώσεις και διαλέξτε […]

– Κουκλοθέατρο

– Ομαδική ζωγραφικής

– Μουσικά δρώμενα

– Τσουβαλοδρομίες

– Υπαίθριο Σκάκι

– Αβγοδρομίες

– Παραμυθά

– Έκθεση Παιδικού Βιβλίου

– Κατασκευές με ανακυκλωμένα είδη

– Παιχνίδι με clown

– Κεραμική

Η προσπάθεια του Συλλόγου αποσκοπεί στο να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να κλείσουν τη σχολική χρονιά με ένα τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, μέσα από παιχνίδι αλλά και άμιλλα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα, αλλά και την ενεργή συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, και πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκειά της, ο Δήμαρχος κος Κοτρωνιάς θα κάνει τα εγκαίνια του πάρκου.

Ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του, θέλει να ευχαριστήσει, εκτός από το Δήμο Λαμιέων, τους χορηγούς του που συνέβαλαν ουσιαστικά στην καλύτερη οργάνωση:

Europe Direct, Vivartia, Σύλλογο Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Φθιώτιδας, τα παγωτά Κρι – Κρι, τη Burlington Books, την Express Publishing, τη Macmillan & την MM Publications.

Lamianews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.