Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Επίσκεψη Ξένων Διπλωματών

22.6.10

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος “Synergassia” για την ανάδειξη της επενδυτικής φυσιογνωμίας των ελληνικών περιφερειών, η Invest in Greece σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν επιχειρηματική επίσκεψη με τη συμμετοχή οικονομικών και εμπορικών ακολούθων ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα. Η επιχειρηματική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου 2010 […]

Στα πλαίσια της επιχειρηματικής αυτής επίσκεψης η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιήσει Ημερίδα που θα γίνει την Πέμπτη 1 Ιουλίου από τις 9 το πρωΐ έως 1:30 μετά το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο “GALINI” στα Καμένα Βούρλα με στόχο την ενημέρωση για τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις αναπτυξιακές προοπτικές.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλεί όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους των Ξένων Πρεσβειών που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 από 9:30-13:30 στο Ξενοδοχείο “GALINI” να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που ακολουθεί στο τέλος ή ζητείστε να σας στείλουν μια στα τηλέφωνα που αναφέρονται.

Το πρόγραμμα της Επίσκεψης συμπληρώνεται με επισκέψεις σε πρότυπες επιχειρήσεις της Περιφέρειας καθώς και σε τόπους αρχαιολογικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος. Στους Πρέσβεις και τους Ακολούθους θα δοθούν επεξεργασμένες επιχειρηματικές προτάσεις για να προωθήσουν στις χώρες τους ενώ οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των χωρών τους θα έχουν την ευκαιρία κατ’ ιδίαν συναντήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.