O “CAVEMAN” Παρασκευή 16 Ιουλίου στη Λαμία

Τρίτη, 06 Ιούλιος 2010 13:10

Ο  Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τον άνδρα, τη γυναίκα και την σχέση τους!
Η παράσταση στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας, έρχεται στη Λαμία την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 21:30, στη θερινή σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου.

«CAVEMAN»

του Rob Becker

Κωμωδία

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΙΑ 2010

Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δίνει τη δική του εκδοχή στον άνθρωπο των σπηλαίων που πάνω από 200.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όποια χώρα και αν παρουσιάστηκε, σε όποια γλώσσα και αν μεταφράστηκε ο Caveman κερδίζει πιστούς οπαδούς που συμπάσχουν και ταυτίζονται με τα παθήματα και τα κατορθώματά του.

Κι αν έχετε απορίες του στυλ :

«Γιατί οι γυναίκες αισθάνονται ότι τα ψώνια είναι ευεργετικά?

Γιατί οι γυναίκες πάντα βρίσκουν αυτό που δε μπορούν να βρουν οι άντρες?

Γιατί οι γυναίκες μιλάνε με τις ώρες και ανταλλάσσουν αμέτρητες λεπτομέρειες με τις φίλες τους?

Έξι γυναίκες κάθονται στο καναπέ. Το μπολ με τα πατατάκια έχει αδειάσει. Πόσες γυναίκες θα σηκωθούν για να ξαναγεμίσουν το μπολ?»,

ο Caveman με τη σοφία που τον διακρίνει, θα σας δώσει τις απαντήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας του έργου, μέσω του Caveman αρχίζει με τη λεπτομερή αποκάλυψη της γυναικείας ψυχής. Μετά προσπαθεί να τη συγκρίνει με αυτή του άνδρα μέσω της αναδρομής στην ιστορία, από την εποχή του ανθρώπου των σπηλαίων.

Οι άνδρες πάντα, σαν κυνηγοί, εστιάζονται  σε ένα μόνο στόχο χωρίς καμία διάσπαση απ’ έξω. Αυτό εξηγεί π.χ την εμμονή του άνδρα με την τηλεόραση του. «Ένας άνδρας όχι απλά βλέπει τηλεόραση, άλλα  γίνεται ένα μ’ αυτήν».

Το zapping  πηγάζει από την εποχή που οι άντρες ήταν κυνηγοί και αυτό τους κάνει να βλέπουν τα κανάλια σα θήραμα. Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, μαζεύουν πληροφορίες από όλα τα κανάλια έχουν δηλαδή τη νοοτροπία του συλλέκτη από την προϊστορική περίοδο. Είναι τόσο απλό!

Ο Caveman έχει πάνω από 7.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του  Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way.

Ο CAVEMAN επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή.  Το μόνο που δε μπορείτε να αποφύγετε σε αυτή τη συνεδρία είναι τα δάκρυα, αλλά μιλάμε φυσικά … για γέλιο μέχρι δακρύων!

Τιμή : 23 € , 18 € φοιτ.             Ώρα έναρξης : 21.30

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.