Και η Παναγιώτα Καμπαφλή – Μπαλακτάρη θέτει την υποψηφιότητα της στην Νέα Δημοκρατία για το χρίσμα για τον νέο Δήμο Δελφών

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Αναρτήθηκε από iteanet

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ   ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΘ. ΚΑΜΠΑΦΛΗ-ΜΠΑΛΑΚΤΑΡΗ
Πρός τους Δημότες του νεοσύστατου Δήμου Δελφών
Αγαπητοί Συμπατριώτισσες. & Συμπατριώτες.
Νομίζω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή που νοιώθω ότι πρέπει να επικοινωνήσω μαζί σας.

Εν όψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Νοέμβρη, σε μία κρίσιμη και ταραγμένη περίοδο για τον Τόπο, καλούμαστε με γρήγορους ρυθμούς να εφαρμόσουμε, ένα μοντέλο διαχείρισης των τοπικών κοινωνιών, όπως αυτό προκύπτει από το λεγόμενο σχέδιο «Καλλικράτης».

Το εγχείρημα του Καλλικράτη προϋποθέτει για τα άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν να διαθέτουν …
εμπειρία, διάθεση, οράματα, την καλή έξωθεν μαρτυρία προς τους πολίτες, αγάπη προς τον συνάνθρωπο, κοινωνική δικαιοσύνη, και ελπίδα για τα νιάτα του τόπου μας με συγκεκριμένα αναπτυξιακά σχέδια τα οποία όταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσω στο Πολιτικό μου Πρόγραμμα.

Μέσα σ’ ένα, οικονομικά, αντίξοο περιβάλλον, όλοι εμείς, που υπηρετούμε χρόνια την αυτοδιοίκηση καλούμαστε να δώσουμε λύσεις και πάνω απ’ όλα να δώσουμε νέο όραμα και ελπίδα ανάπτυξης στο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας όπως αυτό διαμορφώνεται στα νέα γεωγραφικά πλαίσια των ενοποιημένων Δήμων.

Οφείλουμε να δώσουμε το πολιτικό στίγμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενός θεσμού που οφείλει, όχι απλά να διαχειρίζεται, αλλά κυρίως να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι να σύρεται απ’ αυτές, να δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την αποτροπή κοινωνικών αποκλεισμών, να αντλεί νέες ιδέες και να αναπτύσσει νέες δράσεις, να εξελίσσεται και να ανοίγεται στους νέους ανθρώπους, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, να δίνει πραγματικές, αποτελεσματικές απαντήσεις στις ανάγκες των πολιτών.

Θεωρώντας, πως μπορώ να ανταποκριθώ και να συνεισφέρω στο νέο αυτό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταθέτω σήμερα, πρώτα στην κοινωνία της Τόπου μου την πρόθεση μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των αρμόδιων Οργάνων της Παράταξης που για χρόνια υπηρετώ, της Νέας Δημοκρατίας (ελάχιστο δείγμα σεβασμού και όχι εξάρτησης), ώστε να διεκδικήσω, στην περίπτωση που επιλεγώ, την εκλογή μου ως Δημάρχου στον νεοσύστατο Δήμο Δελφών.

Δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα σε αυτό που λέγεται φυτώριο της Πατρίδας μας, την νέα γενιά, που φεύγουν από τον τόπο μας βλέποντας τον μαρασμό και την ιδιαίτερη οικονομική κρίση που περνάει ο τόπος μας, θέλει ανθρώπους που μπορούν τα οράματα να τα κάνουνε πραγματικότητα.

Μέσα από την ιστορία της οικογένειας μου, δίνοντας καθημερινά την μάχη με αξιοπρέπεια, δεν μου επιτρέπεται να μην γνωρίζω και να μην διεκδικώ την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας , της νεολαίας , της Ελληνίδας μάνας , σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Η πόρτα του Δημαρχείου πρέπει να είναι η πόρτα εκείνη που θα αγκαλιάσει και θα συμβάλλει στην προσωπική επίλυση των προβλημάτων τους.

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες .

Δεν δέχτηκα ποτέ πινακίδες και δεν έβαλα ποτέ πινακίδες σε συμπολίτες μου. Δίνοντας ξεκάθαρα το ιδεολογικό μου στίγμα, θεωρώ ότι, μπορούμε όλοι μαζί, απ’ όπου κι’ αν προέρχεται ο καθένας, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης ενισχύοντας τους δεσμούς. Μπορούμε να δουλέψουμε , για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Τόπο μας.

Δηλώνω παρούσα σε αυτή την διαδικασία της παράταξης μας και πιστεύω πως με την βοήθεια του Θεού σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα θα είμαι έτοιμη μαζί με άξιους συμπολίτες μας να αγωνιστούμε από κοινού να συζητήσουμε & να χαράξουμε επιτυχή πορεία για το αύριο .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.