ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” στο Δήμο Δελφών


Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2010 00:05

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” στο Δήμο Δελφών


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, Νίκος Φουσέκης, και τα μέλη του συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους συμπολίτες μας στο Δήμο Δελφών, που στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μας τίμησαν με την τεράστια πλειοψηφία του 49 %.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση για το έργο μας, αλλά και για τη σοβαρή προετοιμασία που έχουμε πραγματοποιήσει ως συνδυασμός προκειμένου να αναλάβουμε, με τη δική σας τελική ψήφο, τις τύχες του νέου Δήμου Δελφών, στην τόσο σημαντική για τον τόπο μας χρονική περίοδο που διανύουμε.

Καλούμε όλους τους φίλους μας, όλους τους πολίτες του «καλλικρατικού» Δήμου Δελφών να προσέλθουν στις εκλογές του β΄ γύρου, στις 14 Νοεμβρίου. Βαδίζουμε για τον τελικό αγώνα με σίγουρο και σταθερό βήμα, με σεβασμό στους αντιπάλους μας χωρίς όμως καμία επανάπαυση, με πίστη στη νίκη και με αντικειμενικό σκοπό την άμεση έναρξη της σκληρής προσπάθειας που οφείλουμε να καταβάλουμε για την οργάνωση του νέου Δήμου Δελφών.

—————————————————————–

Άμφισσα, 9 Νοεμβρίου 2010

Για το Συνδυασμό, ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Νικόλαος Δ. Φουσέκης

AmfissaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.