ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2010 15:09

karaxalios-eklogesΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.

Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς (ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης) που με γνωρίζετε από την οκτάχρονη θητεία μου ως Νομάρχη Φωκίδας.

Γνωρίζετε ότι δεν φορούσα χρωματιστά γυαλιά, πράσινα, κόκκινα ή μπλε.

Γνωρίζετε ότι αντιμετώπιζα όλους τους κατοίκους και πολίτες της Φωκίδας με πνεύμα ίσης μεταχείρισης, ισονομίας και δικαιοσύνης.

Γνωρίζετε ότι η πόρτα μου ήταν ανοιχτή σε όλους, χωρίς διακρίσεις.

Γνωρίζετε ότι προτιμούσα να ομιλώ με πράξεις και όχι με λόγια, γιατί πιστεύω ότι οι ασχολούμενοι με τα κοινά, οφείλουν να ομιλούν με το έργο τους και όχι με την ακατάσχετη φλυαρία τους.

Γνωρίζετε ότι το έργο που μαζί πραγματώσαμε στη διάρκεια της θητείας μου είναι μεγάλο και πρωτόγνωρο. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στα επιμέρους έργα, γιατί αν το έπραττα θα προσέβαλα βάναυσα τη μνήμη σας και θα υποτιμούσα τη νοημοσύνη σας.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς χωρίς υποσχέσεις, κούφια λόγια και μεγαλόστομες διακηρύξεις, αλλά με μια και μοναδική δέσμευση:

Ότι εφόσον με την θέλησή σας αναλάβω τη διοίκηση του νέου Δήμου Δελφών, θα λειτουργήσω ως Δήμαρχος, όπως λειτούργησα και ως Νομάρχης.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.

Σας καλώ την ερχόμενη Κυριακή να εκλέξετε τον Δήμαρχο του νέου Δήμου Δελφών, με αποκλειστικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας, έξω και πέρα από άλλες σκοπιμότητες :

  • Για ένα Δήμο με χρηστή διαχείριση και διαφάνεια.

  • Για μια Αυτοδιοίκηση Διεκδικητική, Ακηδεμόνευτη και Δυναμική.

  • Για να γίνει ο νέος Δήμος Δελφών, ένας Δήμος αντάξιος της βαριάς πολιτιστικής του κληρονομιάς.

  • AmfissaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.