Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Ξεκινούν σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις, για την 37η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που θα κορυφωθούν την Τετάρτη με την καθιερωμένη πορεία

Η Επιτροπή εορτασμού, στην οποία μετέχουν οι πρυτανικές αρχές του ΕΜΠ, έστειλε επιστολή στα μέλη της, στην οποία επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η Σύγκλητος του Ιδρύματος συγκαλεί διευρυμένη επιτροπή εορτασμού, με στόχο οι εκδηλώσεις μνήμης της 17ης Νοεμβρίου να είναι αντικείμενο ευρείας εκπροσώπησης των εργαζομένων, των φοιτητών, των διδασκόντων και όλων των πολιτών.

Η σύγκλητος προετοιμάζει τη μαζική συμμετοχή του ιδρύματος στις εκδηλώσεις με επικεφαλής τις διοικητικές αρχές όλων των επιπέδων, τα μέλη ΔΕΠ, τους εργαζόμενους και τους φοιτητές από όλες τις φοιτητικές παρατάξεις.

Αυξημένη περιφρούρηση μέσα στο κτίριο του Πολυτεχνείου, αποφασίσθηκε φέτος από τις πρυτανικές αρχές.

«Επαγρύπνηση και εγρήγορση» για το τριήμερο του εορτασμού είναι το «σύνθημα» και των υπολοίπων πανεπιστημίων στο κέντρο της Αθήνας. Σε σύσκεψη που έγινε, πριν από λίγες ημέρες, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή, δεν ήταν λίγοι οι πρυτάνεις που ζήτησαν «διακριτική παρουσία της Αστυνομίας».

ana.gr

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.