Χριστούγεννα για τα παιδιά παρέα με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης


»  LamiaNews        16:45

Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με τους μικρούς του φίλους παρουσιάζει μια γιορταστική βραδιά με Ελεύθερη Είσοδο για την παράσταση «ΠΕΡΣΕΑΣ & ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στη Β΄Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας (1ο ΕΠΑΛ), στις 7.00 το βράδυ […]

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση της Παιδικής Σκηνής «ΠΕΡΣΕΑΣ & ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» της Κάρμεν Ρουγγέρη που με μεγάλη επιτυχία παρουσιάζεται και σε οργανωμένες παραστάσεις στα σχολεία της περιφέρειας. Επίσης, στην είσοδο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης, τα παιδιά θα υποδεχθεί ο αγαπημένος τους Άη-Βασίλης με γλυκά και μπαλόνια συνοδευόμενος με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Λίγα λόγια για την παράσταση από την Κάρμεν Ρουγγέρη:
Ξεφυλλίζοντας την μυθολογία μας, την ελληνική μυθολογία, για άλλη μια φορά καταλαβαίνω γιατί όπως γενικά ομολογείται είναι η ωραιότερη. Κι αυτό γιατί είναι γεμάτη με ιστορίες που μοιάζουν με παραμύθια. Παραμύθια πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική. Εδώ, βλέπουμε θεούς να ζουν ψηλά στον ουρανό, ενώ κάτω στη γη φυτρώνουν δέντρα με χρυσά μήλα. Κατοικούν ημίθεοι, ήρωες, δράκοι, γοργόνες. Κύκλωπες, φτερωτά άλογα, Νύμφες, νεράιδες. Έτσι λοιπόν θα δούμε ένα παραμύθι, ένα απ΄αυτά τα παραμύθια της μυθολογίας μας που ίσως είναι και το ωραιότερο: Περσέας και Ανδρομέδα.

Σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνικά Σοφία Παντουβάκη, κοστούμια Χριστίνα Κουλουμπή, μουσική Γιάννη Μακρίδη, χορογραφίες, φωτισμούς και μουσική διδασκαλία Πέτρου Γάλλια. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι του Ανδρέα Κουλουμπή. Βοηθός Σκηνοθέτη: Κοραλία Τσόγκα, Βοηθός Σκηνογράφου Κέλλυ Βαρσάνη, Βοηθός Ενδυματολόγου Έρρικα Αλαμάνου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παύλος Βουτσίνος, Μαργαρίτα Καλατζοπούλου, Κυριάκος Κατσιαδράμης, Σοφία Κουκουλά, Εύη Μητσοπούλου, Γιώργος Μπανταδάκης, Γιάννης Τσουρουνάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με κράτηση θέσεων. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαραίτητη είναι η κράτηση στα τηλέφωνα 2231033325,32215, ώρες γραφείου.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.