Με καθυστέρηση 3 ωρών οδηγήθηκε στο δικαστήριο ο Γκλέτσος!

Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2011 11:57

Δεν του φόρεσαν χειροπέδες!!!

3 λεπτά παρέμεινε στο γραφειο του Εισαγγελέα….

στις 6 Απριλίου η δίκη του.

Με καθυστέρηση τριών ωρών,στις 12 το μεσημέρι, αντι στις 09.00 το πρωί οδηγήθηκε τελικά στο  πρωτοδικείο Λαμίας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος που  όλη τη νύχτα “διανυκτέρευσε” στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο δεδομένου οτι εξω απο το δικαστικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πολίτες,κυρίως δημότες Στυλίδας,επιτροπες πολιτών κατά των διοδίων και εκπρόσωποι κομματων της  αντιπολίτευσης σε ενδειξη συμπαράστασης προς τον διωκόμενο Δήμαρχο με σειρά κατηγοριων οπως φθορά  ξενης περιουσιας,παρακώλυση συγκοινωνιων και άλλες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Από νωρίς το πρωί ο δικηγόρος του Γιώργος Δούμας εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ζσυζήτησε μαζί του διαδικαστικά θέματα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο εισαγγελέας ζήτησε από τον κ.Δούμα να μην υπάρξουν εντάσεις απο τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του δημάρχου και παράλληλα εξήγησε ότι με την τροποποίηση του Νόμου περι ευθύνης αυτοδιοικητικών καλώς ο κ.Γκλέτσος  οδηγείται στο πλημμελιοδικείο προκειμένου να δικαστεί απο τους φυσικούς του δικαστές αφού πλεόν και οι αυτοδιοικητικοί όλων των βαθμίδων δεν έχουν  την ειδική δωσιδικία που απολάμβαναν με τον προηγούμενο Νόμο.

Η καθυστέρηση προσαγωγής του κ.Γκλέτσου οφείλετο και σε διαφωνιά μεταξυ δικαιοσύνης και αστυνομίας αν θα έπρεπε ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί με χειροπέδες ή όχι,τελικά η απόφαση ήταν να  μην του περάσουν χειροπέδες.

Μόλις ο κ.Γκλέτσος εμφανίστηκε στα σκαλιά του διακστηρίου εγινε αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων υπέρ του απο τους συγκεντρωμένους πολίτες,μάλιστα κάποια στιγμή ο δήμαρχος Στυλίδας,άρπαξε μία ντουντούκα και ευχαρίστησε τους δημότες του.

Τελικα μετα απο ολιγόλεπτη παραμονή του στο γραφειο του Εισαγγελέα  αποχώρησε αφού του ορίστηκε δικασιμος για την 6/4/2011.

Η οδος καποδιστρίου της Λαμίας έχει κατακλυσθεί από κοσμο γεγονός που υποχρέωσε την αστυνομία να διακόψει την κυλφορία με αποτέλεσμα στο κεντρο της πόλης να επικρατεί κυκλοφοριακό χάος!

Lamiafm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.