Σύσκεψη στη Λαμία για το 35ο Ράλλυ ΕΛΠΑ

Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2011 15:45


Με βάση τη Λαμία ξεκινά τον Απρίλιο το 35ο ράλλυ ΕΛΠΑ…

Ευρεία σύσκεψη αύριο στη Λαμία, παρουσία του Προέδρου της ΕΛΠΑ κ. Βασ. Δεσποτόπουλου, όλων των φορέων για το συντονισμό και την καλύτερη προετοιμασία του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ, που από φέτος και για τα 3 επόμενα χρόνια  θα ως βάση τη Λαμία.

Οι λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου του Δήμου, που ακολουθεί:

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 14:00μμ στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά (Σκληβανιώτη 8,1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση των Αντιδημάρχων κ.Κουτσοβέλη Σωτ., κ.Καλαμπαλίκη Δημ., κ.Μουστάκα Κων,, του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ.Νάνη Παν., του Περιφ. Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρ. Στερεάς Ελλάδας κ.Νίκα Παν., του προέδρου της Π.Ε.Λ. κ.Γρανίτσα Ιων., του προέδρου του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδος κ.Διαμαντάρα Αλέξ., του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας κ.Λούκα Ιωάν., του προέδρου των εγκατεστημένων Επιχ. στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κ.Γιαννίτση Γεωρ., του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας κ.Γεωργαντά Γεωρ., του προέδρου της Α.Λ.Α.Λ. κ.Γεμενή Τάσ., του πρ. Πρόεδρου της ΠΕΛ κ.Κυριαζόπουλου Απ. και του εκπροσώπου της Ένωσης Ξενοδόχων Φθιώτιδας, με τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ κ.Βασ. Δεσποτόπουλο, με αφορμή τη διεξαγωγή του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ (1,2 & 3 Απριλίου 2011), με έδρα την Λαμία, με το οποίο ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ 2011.

Το Ράλλυ ΕΛΠΑ, που για τρεις δεκαετίες φιλοξενήθηκε στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, την Πελοπόννησο και την Ιτέα, τον Απρίλιο θα έχει σαν βάση του την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις.

Στους χώρους της Έκθεσης θα λειτουργήσει η γραμματεία του αγώνα, το γραφείο τύπου αλλά και το service park.

Ο αγώνας που είναι διήμερος, θα περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 163 χλμ την πρώτη μέρα και 6 ειδικές διαδρομές μήκους 92 χλμ τη δεύτερη μέρα.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.