Γεννατάς, Μποσταντζόγλου, Αμπατζής την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στα Λελέϊκα Υπάτης

Τρίτη, 08 Φεβρουάριος 2011 11:37


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

Αν ένα Δελτίο Τύπου ξεκινά με αυτό το moto, αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως ότι το καταπληκτικό τρίο Γεννατάς, Μποσταντζόγλου, Αμπατζής θα οργιάσουν, στην μουσικοθεατρική παράσταση: Ζήτω τα Λαϊκά Κορίτσια, που θα φιλοξενήσει ο τόπος τεχνών Χώρα στα Λελέϊκα Υπάτης, την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, “πολύ ωραίους”, έχοντες και κατέχοντες ρετιρέ, για λαϊκά κορίτσια, γιααγόρια με κοιλίτσα, για Καραγκιόζηδες, καραγκιοζάκους και καραγκιόζαρους, για όσους δε δουλεύουν, μποέμ εκ πεποιθήσεως, κυρά-Μαρίες, ρομαντικούς δειπνιστές, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, πεθερόπληκτους, Λούλες, δίμετρες Ρωσίδες, καμένους από Ρωσίδα, “βούρτσες”, νταρντάνες με φουστανάκια με δαντέλα, μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…
Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ’ αγόρια με κοιλίτσα. Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς χειροποίητα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη… Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ, χαρά και χαμόγελο παλεύεται!
Ελαφρά τραγούδια & βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη!
Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, μουσικές, τραγούδια, ποτό και τσιγάρο! Χαρούμενα, χιουμοριστικά, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα.

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, σε περιΩΔΕΙΑ! Μετά από τέσσερεις προσωπικούς δίσκους και σχεδόν δέκα χρόνια στο σανίδι, ενώνει τις δυνάμεις του με δυό εξαιρετικούς «σανιδοφάγους» φίλους ηθοποιούς. Τον χαρισματικό Γεράσιμο Γεννατά και τον χειμαρώδη Γιάννη Μποσταντζόγλου. Ο πληθωρικός Παντελής, με την σκωπτική πένα και το διονυσιακό μπρίο επί σκηνής, υποδέχεται στο πάλκο το Γεράσιμο και το Γιάννη.
Μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν τα λαϊκά κορίτσια, αστειεύονται με το κοινό και σκορπίζουν απλόχερα γέλιο, τραγούδι και χαρά. Η Svetlana, το κανένα έλεος για τους κοντούς, η σοκολάτα, ο μπουζουκομάχος, η Μίτση, η Ταγκανίκα, το δε δουλεύω, το ζαμανφού, η εκδρομή, το ζήτω τα λαϊκά κορίτσια, μπερδεύονται γλυκά με το σκυλάκι το κανίς, το μπισκοτάκι, τη νήσο των Αζορών, το δελφινοκόριτσο, το υπάρχει και κάτι, το do you like the Greece, το τουμπουζά, τη σουσουράδα, τον τσολιά, το βρεκεκεξ, το Πεκίνο, το ντιρλαντά και τόσα άλλα αξέχαστα τραγούδια μιας άλλης εποχής που σε πείσμα κάποιων είναι ακόμα εδώ και μοσχοβολούν Ελλάδα!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε high spirits! Συμφωνούν και επαυξάνουν με το πνεύμα της παράστασης. Ο εκφραστικός, πνευματώδης Γεράσιμος και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Μποστ, μαζί με τον Παντελή επί σκηνής δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού. Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου «λεφτά υπάρχουν…» ΓΑΠ και κάτω!

Παιζοτραγουδά και χορεύει ο θρυλικός θηλυκός θίασος
«ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
Μπέτυ Αποστόλου, Κωνσταντίνα Γκόρου,
Αλεξάνδρα Πιττέρη, Στεφανία Φιλιάδη

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 21.30 το βράδυ στο τόπο τεχνών ΧΩΡΑ, στα Λελέϊκα Υπάτης. Γενική Είσοδος 15 ευρώ. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 2231051075

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.