Έξυπνες ατάκες περί…γάμου

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί σχετικά με τον γάμο. Από… φιλοσοφίες μέχρι ανέκδοτα. Είναι ώρα λοιπόν να ευθυμήσουμε διαβάζοντας μερικές έξυπνες ατάκες περί… γάμου.

«Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνεις

φιλόσοφος». Αυτή τη φράση την  αποδίδουν στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη.

«Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει», είπε ο γάλλος ηθοποιός Σάσα Γκιστρί.

«Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό». Αυτή τη φράση λέγεται ότι ξεκίνησε από έναν..φιλοσοφημένο σύζυγο.

«Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι» χαριτολόγησε ο ηθοποιός  Πάτρικ Μάρεϊ.

Τραπεζίτης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του νιώθει απειλή. «Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος».

Και το καλύτερο, άγνωστης προέλευσης,  σας το αφήσαμε για το τέλος.

«Ξέρετε τι έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα!»

pournari.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.