ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των συναντήσεων εργασίας των τελευταίων ημερών  της Βουλευτή ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Αφροδίτης Παπαθανάση.

Τρίτη  22.02 – Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γ. Νικητιάδη, σχετικά με το σύστημα & τις διαδικασίες υπολογισμού του τιμήματος μίσθωσης των μαρίνων – και ειδικά για τον Τουριστικό Λιμένα της Ιτέας.

Για το θέμα αυτό, η Βουλευτής έχεικαταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή (αρ. πρ. 11624/18.2.2011), προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει όσον αφορά στο υψηλό αντίτιμο που χρειάζεται να καταβάλλει ο ιδιώτης επενδυτής για τη μίσθωση του συγκεκριμένου Τουριστικού Λιμένα.

Τρίτη  22.02 – ΕΠΠΕΡΑΑ

Συνάντηση εργασίας με τους αρμόδιους φορείς του ΕΠΠΕΡΑΑ, σχετικά με τη δυνατότητα & τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα των έργων των Βιολογικών Καθαρισμών του Δ. Άμφισσας και του Δ. Τολοφώνας.

Πέμπτη 24.02 – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Συνάντηση εργασίας με συνεργάτες του κ. Υπουργού, για ζητήματα κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων των κτηνοτρόφων του Νομού Φωκίδας.

Πέμπτη 24.02 – Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Γ. Μαγκριώτη, σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης των μελετών του οδικού άξονα Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο στο τμήμα Ιτέα – Γαλαξείδι- Αγ. Νικόλαος.

Στο σημείο αυτό,  αξίζει  να σημειωθεί πως έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προμελέτες και άμεσα πρόκειται να κατατεθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του τμήματος Ιτέα – Γαλαξείδι- Αγ. Νικόλαος προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την απαραίτητη διαδικασία διαβούλευσης.

Το τμήμα « Παράκαμψη προς Αγ. Ευθυμία- Γαλαξείδι», μήκους 13 χλμ. έχει προταθεί κατά προτεραιότητα για κατασκευή καθώς είναι το μόνο ώριμο μελετητικά έργο και ο εκτιμώμενος χρόνος δημοπράτησης του είναι το τέλος του 2011.

Επίσης έχει ζητηθεί η επέκταση των μελετών από Αγ. Νικόλαο προς Ναύπακτο.

Η Βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό να παρακολουθεί την εξέλιξη των χρονοδιαγραμμάτων και του συνολικού έργου στενά, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.