Ήχοι του Δάσους στην Φωκίδα: 1ος αγώνα Scramble ΛΕ.ΜΑ.ΦΩ το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Αναρτήθηκε από iteanet


Το σωματείο ΛΕ.ΜΑ.ΦΩ με την ευκαιρία του νεανικού φεστιβάλ «Ηχοι του Δάσους» διοργανώνει αγώνα Scramble, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, στο Οροπέδιο Αγ.Τριάδας, στην Καλοσκοπή Φωκίδας σε μια διαδρομή, με μαλακό χώμα και γρασίδι, χωρίς πέτρες, μήκους 3χλμ περίπου. Η διάρκεια του αγώνα είναι μία ώρα + 2 γύρους. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 18:00

Πληροφορίες – Συμμετοχές:
Στα τηλέφωνα: 2265072301, 6948577621. Το παράβολο της συμμετοχής θα καταβληθεί κατά τον Διοικητικό έλεγχο. Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει 30eurο.

Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:…

S1: Δίχρονες έως 144cc και τετράχρονες έως 250cc
S2: Δίχρονες από 175cc έως 550cc και τετράχρονες από 290cc έως 650cc
SV: Ολες οι μοτοσυκλέτες Motocross & Enduro, αναβάτες ηλικίας 40 ετών και άνω

Πώς θα έρθετε:
Γεωγραφικό Μήκος: 38.711587 – Γεωγραφικό Πλάτος: 22.324324

1. Από Εθνική Οδό Λαμίας – Αθήνας
Στο 200ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στην διασταύρωση πού υπάρχει, μετά τις Θερμοπύλες, ακολουθούμε τον οδικό άξονα προς Άμφισσα – Ναύπακτο – Αντίρριο και 14 περίπου χιλιόμετρα από την Εθνική οδό, στρίβουμε δεξιά στο ύψος του χωριού Σκαμνός, περνάμε από την Οίτη, την Παύλιανη και μετά από 2 χιλιόμετρα περίπου είμαστε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

2. Από Άμφισσα – Ιτέα – Δελφούς – Γαλαξίδι
Ακολουθούμε τον οδικό άξονα Αντίρριο – Ιτέα – Άμφισσα – Θερμοπύλες και αφού περάσουμε την Άμφισσα στη θέση 51° χιλιόμετρο ακολουθούμε τον δρόμο πού υπάρχει αριστερά (υπάρχει κατατοπιστική οδική σήμανση) και μετά από 20 χιλιόμετρα φθάνουμε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

3. Από Ναύπακτο – Ευπάλιο – Λιδορίκι
Ακολουθούμε το δρόμο από Ευπάλιο προς Λίμνη Μόρνου και στη συνέχεια περνώντας το φράγμα του Μόρνου – Λευκαδίτι – Λιδορίκι – Συκιά – Στρώμη – Βρύζες, φτάνουμε σε 5 χιλιόμετρα και πάλι στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

4. Από Λειβαδιά – Αμφίκλεια
Έξω από τη Λιβαδειά μπαίνουμε στην παλιά εθνική οδό και περνάμε από Αμφίκλεια – Πολύδροσο – Λιλαία – Μαριολάτα – Γραβιά-Καστέλλια – Οινοχώρι – Καλοσκοπή και τέλος φτάνουμε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

Ο Ειδικός Κανονισμός του αγώνα είναι δημοσιευμένος στην ιστοσελίδα της ΑΜΟΤΟΕ και στην ιστοσελίδα της ΛΕΜΑΦΩ

Λίγα λόγια για την νεοσύστατη Λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Φωκίδα:

“Η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φωκιδας δημιουργηθηκε από μία παρέα φίλων που θέλησαν να συνδυάσουν το χόμπυ με τον αθλητισμό.

Βλέπετε κάποιοι απ’ αυτούς είχαν το πάθος του enduro και κάποιοι το είχαν ρίξει στις βόλτες εντός και εκτός Ελλαδας. Αποτέλεσμα αυτής της συνεύρεσης ήταν να δημιουργηθεί η Λέσχη σαν αθλητικό σωματείο, μιας και πολλά απ τα παιδιά συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (και έχουμε και συμμετοχή σε παγκόσμιο) και απ’ την άλλη δεν υπάρχει τίποτα που να μας κρατά μακρυά απ’ τα μονοπάτια του κόσμου.

Οποιος λοιπόν νομίζει, θέλει, πιστεύει ότι μια απ τις δύο δραστηριότητες (προς το παρόν) μπορεί να εκφράσει ένα κομμάτι του εαυτού του, δεν μένει παρά να έρθει να εγγραφεί στη παρέα μας. Απ την πλευρά μας θα προσπαθούμε μέρα με την ημέρα για το καλύτερο της Λεσχης και των μελών της.

Επίσης θα ήταν άστοχο από μέρους μας να μην αναφέρουμε και το κοινωνικό χαρακτήρα που προσπαθούμε να δώσουμε στη Λέσχη με τη συμμετοχή μας στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας και η με οποιονδήποτε έννομο τρόπο προβολή, προώθηση, διαφήμιση του τόπου μας.

Πιστεύουμε ότι το αξίζει και θέλουμε τη βοήθεια σας σ’ αυτό.”

http://autocarnet.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.