Τα οικονομικά μέτρα απόψε στο τραπέζι του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 11:01



Το καυτό θέμα των νέων οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης, που έχουν γονατίσει όλους τους επαγγελματίες, συζητά απόψε μεταξύ άλλων το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Όσα μέλη επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μπορούν να την παρακολουθήσουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, απόψε στις 20:00.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα θέματα:

1. Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 4/30-5-2011 και 5/27-6-2011 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. 3η τροποποίηση του Προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου μας έτους 2011.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υπογραφή της Προγραμματικής Συμφωνίας των Επιμελητηρίων και της ΚΕΕΕ , που ορίζει την ΚΕΕΕ ως δικαιούχο και τα Επιμελητήρια ως Φορείς της Πρότασης – Λειτουργίας του έργου : « Προσαρμογή των Επιμελητηρίων στις ΥΜΣ για την σύσταση επιχειρήσεων – Βελτίωση του ΠΣ ΥΜΣ».

4. Συζήτηση για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και λήψη απόφασης για παρέμβαση και διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με παράλληλη κατάθεση των προτάσεων μας.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση της κα Κολοκυθά Ειρήνης για την επιδότηση της συμμετοχής της στο 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας που θα πραγματοποιηθεί από 2-4/12/2011.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αίτηση της κα Σπάθη Αθανασίας για την επιδότηση της συμμετοχής της στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιδότηση της συμμετοχής επιχ/σεων – μελών του Επιμελητηρίου μας στην Κορεατική Έκθεση Τροφίμων «Food Week 2011» από 9 έως 12 Νοεμβρίου 2011 στη Σεούλ ύστερα από σχετικά αιτήματά τους.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί εγγράφου του Πανελληνίου Συλλόγου παραπληγικών – Παράρτημα Αν. Στ. Ελλάδας για προμήθεια και ετήσια συνδρομή της Εφημερίδας του Συλλόγου.

9. Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για το από 8-8-2011 έγγραφο αίτημα του κ. Ηλία Θανέλα με το οποίο ζητά την επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε για την έκδοση πιστοποιητικού μη εγγραφής του στα Μητρώα του Επιμελητηρίου μας για να το προσκομίσει στον ΟΑΕΕ .

10. Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.