Εσπερίδα με θέμα: «ΑΡΙΣΤΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας»

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 12:41


Το τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστείας – Ποιότητας 2011, οργανώνει στη Λαμία, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 και ώρα  17.30 μ.μ. στην Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, Λαμία) με θέμα:  «ΑΡΙΣΤΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας» 

 Η Εθνική Εβδομάδα Επιχειρηματικής Αριστείας – Ποιότητας είναι ένας ετήσιος θεσμός που καθιερώθηκε από τον European Organization for Quality (EOQ), προκειμένου να αναδειχθεί ο κεντρικός ρόλος της ποιότητας στην ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Πραγματοποιείται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης κάθε Νοέμβριο και συγκεκριμένα κατά την εβδομάδα που περιέχει την δεύτερη Πέμπτη του μήνα. Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας.

 

 Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ως Εθνικός Εκπρόσωπος του EOQ, έχει αναλάβει  τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστείας – Ποιότητας. Όπως ήδη γνωρίζετε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με αποστολή τη διάδοση των αρχών και της πρακτικής του μάνατζμεντ στην Ελλάδα.

 

Από το 1962 και για περισσότερα από 48 χρόνια η ΕΕΔΕ ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συμβάλει ευεργετικά στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας μέσω της προσφοράς γνώσης σε πλήθος στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

 

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν με την ΕΕΔΕ : Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας (Σ.Β.Θ. & Κ.Ε).       

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.