Αυτή τη φορά καθαρίζουμε τα σκουπίδια στις Ιαματικές Πηγές Θερμοπυλών

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 08:33

 

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το πρωί, η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας έχει προγραμματίσει τον καθαρισμό της περιοχής των Ιαματικών Πηγών Θερμοπυλών.

Οι Πηγές Θερμοπυλών δέχονται καθημερινά πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και ξένους, διερχόμενους και μη, που κάνουν χρήση των ιαματικών νερών. Είναι γεγονός επίσης ότι έχουμε γίνει πολλές φορές δέκτες διαμαρτυριών συμπολιτών μας για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια στον ευρύτερο χώρο.

Η προσπάθεια της Πρωτοβουλίας είναι μια ακόμα συμβολική πράξη ευαισθητοποίησης όλων των παραγόντων, και ιδιαίτερα των ίδιων των συμπολιτών μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα του ενεργού πολίτη, του εθελοντή, σε όλους, κυρίως στα νέα παιδιά. Τονίζουμε ότι δρούμε συμπληρωματικά με τις υπεύθυνες υπηρεσίες και τον Δήμο, τις οποίες ψέγουμε για την αδράνεια και τη μη τήρηση του αυτονόητου

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας και τους ευαίσθητους φορείς να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα ή στο e-mail της Πρωτοβουλίας.

Η συνάντηση θα γίνει μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα

 στις Θερμοπύλες, στις 10 το πρωί της Κυριακής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.