Ετσι ερημώνουν τα χωριά στη Φωκίδα!

Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 10:56

΄Ετσι ερημώνουν τα χωριά στη Φωκίδα!

Ξεσηκώθηκαν τα χωριά της ορεινής Δωρίδας εναντίον της απόφασης του ΚΤΕΛ να σταματήσει τα δρομολόγια της γραμμής από Άμφισσα σε Λιδωρίκι.

Με ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφουν όλα τα Τοπικά Συμβούλια των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Λιδωρικίου, ζητούν από το ΚΤΕΛ να ανακαλέσει την μονομερή απόφασή του και να επαναλειτουργήσει τα δρομολόγια , γιατί διαφορετικά δημιουργούνται τεράστια λειτουργικά προβλήματα στους κατοίκους της ορεινής Δωρίδας.

Ειδικότερα στην επιστολή διαμαρτυρία τους οι εκπρόσωποι των χωριών τονίζουν

Τα Τοπικά Συμβούλια και οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Λιδωρικίου του δήμου Δωρίδας και ως αποδέκτες ερωτημάτων , παραπόνων και τηλεφωνικών καταγγελιών συμπολιτών μας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας προς την ΚΤΕΛ Φωκίδας ΑΕ για την περικοπή των παρακάτω δρομολογίων:

1. Των δρομολογίων των 19:15 μμ από Άμφισσα προς Λιδωρίκι όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην της Παρασκευής και της Κυριακής στις 11:30 μμ

2. Των δρομολογίων από Λιδωρίκι προς Άμφισσα την 16:00 μμ πλην της Παρασκευής και Κυριακής καθώς και των δρομολογίων του Σαββάτου και της Κυριακής των 09:00 π.μ.

Ζητούμε από την ΚΤΕΛ Φωκίδας ΑΕ να αναθεωρήσει τη μονομερή απόφασή της διότι τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εξυπηρέτηση των πολιτών είναι μεγάλα και να συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων κανονικά και χωρίς καμιά περικοπή σύμφωνα με την Αριθμό Πρωτοκόλλου 5395/30-11-2007 απόφαση του Νομάρχη Φωκίδας.

Οι τοπικές Κοινότητες

Λιδωρικίου, Αμυγδαλιάς, Μαλανδρίνου, Βραίλας , Αβόρου, Λευκαδιτίου, Συκιάς, Κονιάκου, Διακοπίου, Δάφνου, Καρουτών, Στίλιας, Καλίου και Περιθιώτισσας.

Πηγή dorida.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.