Η μοναδική Μελίνα Κανά στα Λελέϊκα Υπάτης

 

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 11:48

Μία ξεχωριστή βραδιά με οικοδέσποινα τη μοναδική Μελίνα Κανά, μας περιμένει λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2011, στις 28 Δεκεμβρίου, στον τόπο τεχνών ΧΩΡΑ στα Λελέϊκα Υπάτης. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο και χορταστικό και δίνει μετά από αρκετό καιρό ραντεβού με τηνπεριοχή της Φθιώτιδας.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει ενώ με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι μέχρι γυναίκα. Έχοντας τραγουδήσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της.

Τραγούδια όπως τα ‘Αερικό’, ‘Μεταξωτά’, ‘Μιλώ για Σένα’, ‘Βάλε Κρασί’ και άλλες αξέχαστες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει συνεργασίες της, όπως με τους Θανάση Παπακωσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Παντελή Θαλασσινό, αλλά και πολλούς άλλους, θα αναμειχθούν με διασκευές σε αγαπημένα της κομμάτια που θα τα ερμηνεύσει με το μοναδικό της τρόπο και είναι σίγουρο ότι η βραδιά θα αφήσει σε όσους τυχερούς παραβρεθούν εκεί, την πιο γλυκιά αίσθηση.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 21.30 το βράδυ,  για μία βραδιά ακρόασης και συμμετοχής από ένα δεμένο, και πολύ αρμονικό μουσικό σχήμα που φυσικά έχει τη ξεχωριστή πινελιά που του χαρίζει μία αυθεντική ερμηνεύτρια, η Μελίνα Κανά.

Επί σκηνής θα τη συντροφεύσουν δύο κορυφαίοι μουσικοί: οι Νίκος Μέρμιγκας στο μπουζούκι, λαούτο και κιθάρα και Βαγγέλης Κονταράτος στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Γενική Είσοδος 15 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 2231051075.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.