Χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τη Σάσα Βούλγαρη στο ΕΠΑΛ

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 10:58

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης φέτος “χτύπησε” φλέβα χρυσού και προσφέρει φέτος στους μικρούς του φίλους μια βραδιά με Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στη Β’ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας (1ο ΕΠΑΛ, Γαλανέικα), στις 7 το απόγευμα!

Γιατί φλέβα χρυσού; Καλεσμένη του θα είναι η πολύ γνωστή και αγαπητή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη. Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον στο μουσείο Μπενάκι γίνετε χαμός από παιδιά για να παρακολουθήσουν τις ιστορίες της Βούλγαρη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στα πλαίσια του Φετσιβάλ Οίτης, πολλά παιδιά την απόλαυσαν και κοινοί διαπίστωση των γονέων ήταν ότι έιχαν παρακολουθήσει μία από τις καλύτερες αφηγήσεις παραμυθιού.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη η οποία θα αφηγηθεί τα κατορθώματα των πιο γοητευτικών, τρομακτικών αλλά και αστείων πλασμάτων των Χριστουγέννων!

Καλικάντζαροι μια σπιθαμή και Λυκοκάντζαροι θεόρατοι και άγριοι. Θρύλοι και παραδόσεις για πλάσματα του Κάτω Κόσμου, που μια φορά το χρόνο βγαίνουν για να μας συναντήσουν… Η αφηγήτρια ιστορεί τις παλιές παραδόσεις από τα παιδικά της χρόνια με εντυπωσιακό τρόπο, με ένα πλούτο φωνητικών αυτοσχεδιασμών και λαρυγγισμών που ζωντανεύουν παραστατικά τις ανακατωσούρες που προκαλούν τα καταχθόνια παγανά!!

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ με κράτηση θέσεων.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 22310 33325, 32215, ώρες γραφείου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.