Εκαβίτες Λαμίας: Φτάνει πια η κοροϊδία…

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2012 17:17



Ξεκινούν επίσχεση εργασίας από Δευτέρα…

“Το ποτήρι ξεχείλισε. Κάναμε υπομονή και την εκμεταλλεύτηκαν. Την προσφορά μας την εξέλαβαν ως αδυναμία. Γι΄αυτό κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας”, αναφέρουν μεταξύ άλλων στην πολλή σκληρή ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Λαμίας, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό απότο Υπουργείο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

<<Φτάνει πια η κοροϊδία.

Έχουμε εξαντλήσει και το τελευταίο περιθώριο της υπομονής μας.

Σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν με τους φορείς του Υπουργείου Υγείας ( Υπουργός , Υφυπουργοί, Γεν. Γραμματείς) μας έδωσαν καταλυτική ημερομηνία πληρωμής των δεδουλευμένων μας την 20/12/2011.

Κάναμε υπομονή και την εκμεταλλεύτηκαν.

Είμαστε 1 χρόνο απλήρωτοι αλλά αυτοί εισέπραξαν την προσφορά μας όλο αυτό το χρόνο προς τους συμπολίτες μας ως αδυναμία και όχι ως κίνηση αυξημένης ευθύνης.

Αδυνατούμε πλέον να χρηματοδοτούμε το κράτος και την δήθεν κοινωνική πολιτική του Υπουργείου, πληρώνοντας από την τσέπη μας τα έξοδα για τις διακομιδές των ασθενών και να επιφορτιζόμαστε καθήκοντα και υποχρεώσεις άλλων οργανισμών.

Το ποτήρι ξεχείλισε , η ανικανότητα και ο στρουθοκαμηλισμός ορισμένων πρέπει να πάψει να υπάρχει .

Από την Δευτέρα 9/1/2012 κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας συνεχίζοντας με εντατικότερους ρυθμούς και με μειωμένα τα ποσοστά ασφαλείας την ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την καταβολή των δεδουλευμένων μας και διοργανώνουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία των πόλεων ανά την Ελλάδα . >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.