Πολύ και καλό χιόνι σε Παρνασσό και Βελούχι. H χαρά των χιονοδρόμων με μειωμένες τιμές!

Τρίτη, 10 Ιαν. 2012 15:29
  Λένα Παρασκευά

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Η εβδομάδα ξεκίνησε όπως αναμενόταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α στον Παρνασσό!!! ‘Αριστο χιόνι, ελαφρύ βοριαδάκι, ηλιοφάνεια αλλά και ψύχρα. Κι από ότι φαίνεται όλη η εβδομάδα θα πάει έτσι.

Ο στόχος της διεθεύθυνσης και των εργαζομένων στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού είναι τις καθημερινές να λειτουργεί όλο το βουνό (Κελλάρια – Φτερόλακα)! Πραγματικά συμφέρει να επισκέπτεστε το ΧΚΠ τις καθημερινές γιατί: α) λειτουργεί το 70% των αναβατήρων του κέντρου, β) έχει χαμηλή προσέλευση χιονοδρόμων (μόλις στο 20% σε σχέση με τις αργίες) γ) και όλα αυτά με 15 ευρώ, δηλ. 50% κάτω από την τιμή των αργιών! Τώρα εάν στα παραπάνω προσθέσετε και την προσφορά μας σχετικά με τη μετάβασή σας στο βουνό με SkiBus, τότε χρησιμοποιείτε όλο το βουνό με μόλις 12 ευρώ!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Σάββατο που μας έρχεται ετοιμαστείτε για SUNSETSKI! Δώδεκα ώρες (08:00-20:00) non stop skiing!

Το ΧΚΠ λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές, κοινωνικές και οικολογικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα αποφάσισε και δίνει έκπτωση 20% σε όσους χιονοδρόμους χρησιμοποιούν Ski Bus για να ανεβούν στο βουνό.

Νέες τιμές: Για Παρνασσό: 13 ευρω το Ski Bus ΣΚ, αργίες και καθημερινές Ενοικίαση ski 10 ευρώ και snowboard 12 ευρώ τα ΣΚ και αργίες Κάρτα χιονοδρομικού από 30 στα 24 ευρώ για ΣΚ και αργίες Κάρτα φοιτητική για ΣΚ και αργίες από 25 στα 20 ευρώ Ενοικιάσεις καθημερινές ski & snowboard 7 ευρώ Κάρτα για το χιονοδρομικό από 15 στα 12 ευρώ και για τους φοιτητές από 14 στα 11 ευρώ.

Για τη δική σας διευκόλυνση, σας προτείνουμε να προμηθεύεστε κάρτες πολλαπλών ημερών ή κάρτες μέσω web ticket. Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε τόσο σε χρήμα (αφού έχετε έκπτωση) όσο και σε ταλαιπωρία αφού γλιτώνετε τις αναμονές στα ταμεία.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Αρκετό χιόνι και καλό καιρό έχει και το χιονοδορμικό κέντρο Καρπενησίου, στο Βελούχι.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 09:00-15:30 Σαββατοκύριακα 09:30-17:00

________________________________________

Από αύριο προστίθεται στο δυναμικό της Βελούχι Α.Ε. ο χιονοστρωτήρας Everest Prinoth, για μια ακόμη καλύτερη χιονοδρομική εμπειρία.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το νυκτερινό σκι! Η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου ΑΕ σας εύχεται Καλή Χρονιά και υπόσχεται ότι θα διοργανώσει και άλλα τέτοια events μέσα στην σεζόν.

Lamiastar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.