Χιονοδρομικό Παρνασού: Μαγικό βουνό, μαγική μέρα!

Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 20:33
By lamiatimes.gr

Παρά το Παρασκευή και 13 η μέρα κάθε άλλο παρά άσχημη ήταν! Αίθριος καιρός, ελαφρύ αεράκι και εξαιρετική ποιότητα χιονιού ήταν τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Η προσέλευση των χιονοδρόμων υπήρξε σημαντική και όλοι αποχώρησαν από το βουνό με το χαμόγελο της ευτυχίας!
Αύριο μην ξεχνάτε ότι το βουνό θα βρίσκεται σε λειτουργία 12 συνεχείς ώρες (08:00-20:00)  αφού θα διοργανώσουμε SUNSET SKI! Ελάτε να χαρείτε το χιόνι και το ηλιοβασίλεμα πάνω στο βουνό! (Το SUNSET SKI θα διεξαγχθεί εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες).

Επίσης αύριο και μεθαύριο θα διεξαχθούν στη Φτερόλακα (σε μέρος της πίστας Νο6) οι 1η Προκριματικοί Αγώνες Παίδων και Κορασίδων στα αγωνίσματα της γιαγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και της τεχνικής κατάβασης. Διοργανωτές είναι ο ΣΧΟ Αράχωβας και η Ε.Ο.Χ.

ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε είχαμε ηλιοφάνεια, ασθενείς ΒΑ άνεμους και θερμοκρασίες από -7 οC έως -3 οC

Λειτούργησαν
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Πάν (Νο10), και baby 1&3.
οι πίστες: Αίολος, Περικλής, Τηλέμαχος, Διηάνειρα, Αφροδίτη, Ηρακλής, Περιφερειακή, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Πάν (Νο10) και baby 1&3.

Κατά τα άλλα
oι δρόμοι πρόσβασης ήταν ανοιχτοί αλλά  νωρίς το πρωί χρειάζονταν αντιολησθητικές αλυσίδες.
Τα chalet, οι σχολές σκι και οι ενοικιάσεις λειτουργούν κανονικά σε Κελλάρια και Φτερόλακα.

Αύριο
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα επικρατούν νεφώσεις και ελαφριά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Δ ανέμους και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από -6 οC έως 0 οC.
Θα λειτουργήσουν
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Τηλέμαχος, Βάκχος, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Πυθία (Νο14), Ήρα (Νο7), Πάν (Νο10), και baby 1,2&3.
οι πίστες: Αίολος, Περικλής, Τηλέμαχος, Διηάνειρα, Βάκχος, Αφροδίτη, Ερμής, Ηρακλής, Περιφερειακή, Σαχάρα, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Πυθία (Νο14), Ήρα (Νο7), Πάν (Νο10) και baby 1&3.

Ενημερώνεστε καθημερινά από το :www.parnassos-ski.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.