Ο Σερβετάς την Παρασκευή στον Οιωνό στη Λαμία, για το νέο του βιβλίο

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 16:00

Ο Γιάννης Σερβετάς, ευρύτερα γνωστός από την συμμετοχή τους στους τηλεοπτικούς ΑΜΑΝ αλλά και στο Ράδιο Αρβύλα, ξεχωρίζει για για τα ανατρεπτικά του σχόλια και το πηγαίο του χιούμορ. Τα τελευταία χρόνια μας συστήνεται και ως συγγραφέας, αφού εκδίδει το προσωπικό του ημερολόγιο.

Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο Βιβλιοπωλείο Οιωνός θα τον γνωρίσουμε ως συγγραφέα του καινούργιου του βιβλίου.

Στο «Προσωπικό Ημερολόγιο Ανεκδοτολόγιο 2011» είναι καταγεγραμμένες ξεχωριστές ιστορίες ανθρώπων που έχει βρει ο Γιάννης Σερβετάς μέσω του διαδικτύου, αλλά και από ανθρώπους που του έχουν στείλει τις ιστορίες του. Ακόμη, θα βρει κανείς ανέκδοτα, στατιστικές, ατάκες επωνύμων και ανωνύμων, αλλά και προσωπικές εμπειρίες, όλα αυτά «φιλτραρισμένα» από το χιούμορ του γνωστού Σαλονικιού.

«Το μόνο που λείπει από το βιβλίο είναι είναι η δική σου πινελιά. Ουσιαστικά, το μόνο που λείπει από το βιβλίο είσαι εσύ. Γιατί πρέπει να ξέρεις πως αν το αποκτήσεις, θα είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής. Γιατί εσύ(αν θέλεις, βέβαια) θα σημειώσεις επάνω του τη καθημερινότητά σου, τα μικρά και τα μεγάλα της κάθε ημέρας», γράφει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Γιάννης Σερβετάς.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ώρα 19.30, Βιβλιοπωλείο Οιωνός, Κολοκοτρώνη 11, Λαμία

Μαζί του ο ΒΑΣIΛΗΣ ΔEΛΙΟΣ.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.