Σχέσεις Οργής με την Άννα Βαγενά στο Δημοτικό Θέατρο

 

 

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 08:58

Στη Λαμία, στο Δημοτικό Θέατρο, θα παρουσιάσει, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, η Άννα Βαγενά την καινούργια της παράσταση με τίτλο “Σχέσεις Οργής”. Το έργο, που είναι βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι, αγγίζει σύγχρονα κοινωνικά θέματα και παίζεται με μεγάλη επιτυχία αυτόν τον καιρό στην Αθήνα.

Παράλληλα, η Άννα Βαγενά τιμώντας το κοινό της περιφέρειας, που επανειλημμένως της έχει αποδείξει την αγάπη του, αποφάσισε να δώσει κάποιες επιλεγμένες παραστάσεις εκτός Αθηνών. Έτσι θα βρίσκεται στη Λαμία, στο Δημοτικό Θέατρο, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου για δύο παραστάσεις.

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που δεν πρέπει να μένει στη σιωπή. Ένα έργο βαθειά ανθρώπινο που συγκλονίζει!!! Η ιστορία μιας οικογένειας που δοκιμάζεται από το πάθος του πατέρα για τη μικρή του κόρη και την καταστροφή που αυτό το πάθος φέρνει στις ζωές όλων. Όπως σημειώνει και η κριτική “πρόκειται για καλό κοινωνικό θέατρο απ’ αυτά που μένουν στο μυαλό και ανοίγουν μεγάλες συζητήσεις”.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης “Το γάλα”, που παίζεται για πέντε συνεχή χρόνια, την προσπάθειά της η Άννα Βαγενά να αγγίξει σύγχρονα κοινωνικά θέματα, καταπιάνεται στην καινούρια της παράσταση με το τόσο σοβαρό θέμα της ενοδοικογενειακής βίας και των αιμομικτικών σχέσεων που δυστυχώς αφορούν, σύμφωνα με έρευνες, το 30% των ελληνικών οικογενειών.

Σ΄αυτήν την παράσταση η Άννα Βαγενά για ακόμα μια φορά προωθώντας τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου της, έχει αναθέσει τον δύσκολο πρωταγωνιστικό ρόλο της κόρης της οικογένειας στην Κατερίνα Θεοχάρη, που κατάγεται από την περιοχή της Λάρισας.

Διανομή (με σειρά εμφάνισης):
μάνα: Άννα Βαγενά,
πατέρας: Πασχάλης Τσαρούχας,
κόρη: Κατερίνα Θεοχάρη
γυιός: Δημήτρης Πατσής,
(Β΄διανομή: Κωνσταντίνος Συνετός)

Θεατρική διασκευή : Γιάννης Τσίρος – Άννα Βαγενά
Σκηνοθεσία:Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία:Δημήτρης Πρέβε
Φωτισμοί : Βλάσης Σκουλής
Μουσική & μουσική επιμέλεια : Γιάννης Καραγιάννης
Βοηθός σκηνοθέτη:Γιασεμί Κηλαηδόνη

Δημοτικό Θέατρο, Υψηλάντου 24, Λαμία, Τηλ.: 22310-33325
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012.
Απογευματινή στις 06:30μ.μ. & Βραδυνή στις 09:30μ.μ.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων ΟΑΕΔ και συνταξιούχων άνω των 65ετών)

Οργανωμένοι σύλλογοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση με 1 εισιτήριο των 20 Ευρώ 2 άτομα, αρκεί να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια και να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους από το ταμείο του θεάτρου. Επίσης Ισχύουν τα εισιτήρια του ΟΓΑ.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.