Συγκέντρωση ενάντια στο χαράτσι την Δευτέρα στην ‘Αμφισσα

 
  Παρασκευή, 27 Ιαν. 2012 18:47
  Λένα Παρασκευά

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Συνεχίζονται σε όλη την περιφέρεια οι αντιδράσεις για το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Παρόμοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζεται την ερχόμενη Δευτέρα την ‘Αμφισσα.

 

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Φωκίδας «ΟΧΙ στο χαράτσι»

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2012 ΣΤΙΣ 11.30 ΠΜ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Μετά από συνεχείς πιέσεις και τη μαζική παρουσία των πολιτών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 25/1/2012, όπου επισημάνθηκε ότι ο Δήμος δεν ενεργοποιήθηκε για την ενημέρωση των πολιτών ορίστηκε επιτέλους υπεύθυνη αντιδήμαρχος η κ. Μπακολουκά προκειμένου να οργανωθεί η ενημέρωση των κατοίκων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη κατατεθεί από τους δικηγόρους κ. Κασούτσα και κ. Ταλαμάγκα εξώδικη …

Δήλωση-Πρόσκληση προς τη κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία ταυτόχρονα κοινοποιείται στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Άμφισσα και στον εισαγγελέα σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του μέτρου.

Ταυτόχρονα έχει κατατεθεί αίτηση Ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ, από τους πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το ΕΕΤΗΔΕ, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση διακοπής ρεύματος και να εξασφαλιστεί η νομική προστασία των Δημοτών. Η προσφυγή για έκδοση προσωρινής διαταγής που απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 30/1/2012.

Καλούμε τους δημότες σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 30/1/2012 στις 11.30 πμ μπροστά στα δικαστήρια.

Καλούμε το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς συμβούλους να στηρίξουν με τη παρουσία τους τον αγώνα των δημοτών ενάντια στο χαράτσι.

Πρωτοβουλία Πολιτών «ΟΧΙ στο χαράτσι»

Lamiastar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.