Συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα ο δήμος Δελφών ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ

  Σάββατο, 25 Φεβρ. 2012 12:45
  Λένα Παρασκευά

 

ΔΕΗ

Πήρε αναβολή η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δήμος Δελφών στην Φωκίδα για το τέλος ακινήτων της ΔΕΗ. Η προσφυγή του δήμου στην ΔΕΗ για να μην διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα σε δημότες που πλήρωσαν το χαράτσι είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 23 Φεβρουαρίου αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω της απεργία των δικηγόρων.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες.

 

Σύμφωνα με την απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Άμφισσας, κατά την προσφυγή μας για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΔΕΗ, είχε αρχικά οριστεί τακτική δικάσιμος για την εξέτασή τους, η ΠΕΜΠΤΗ 23-2-2012. Λόγω όμως της πανελλαδικής απεργίας των δικηγόρων, υπήρξε αναβολή της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (26-4-2012). Μέχρι τη νέα ημερομηνία της δίκης ισχύει η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η ΔΕΗ, δεν μπορεί να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος σε όσων πολιτών το όνομα βρίσκετε στη λίστα για τα ασφαλιστικά μέτρα. Επειδή είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι αλλά δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για να συμπεριληφθούν στην πρώτη προσφυγή, θα ακολουθήσει άμεσα και δεύτερη ομάδα, ώστε νακαλυφθούν άπαντες.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977823890 και 6973634750.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

 Η μέχρι τώρα αγωνιστική και ενωτική στάση των πολιτών του δήμου μας αλλά και πάρα πολλών άλλων Δήμων ανα την επικράτεια, αναφορικά με την στάση μας απέναντι στο αντισυνταγματικό και παράνομο «Χαράτσι» της

ΔΕΗ, έφερε τα πρώτα αποτελέσματα. Εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα απλήρωτα χαράτσια και εκατοντάδες χιλιάδες είναι πλέον οι πολίτες που αντιστέκονται, σε όλους όσους έχουν βαλθεί να μας πτωχεύσουν δήθεν στο όνομα του χρέους, ενώ στην πραγματικότητα είναι πρός χάρην των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων.

Συνεχίζουμε…

Lamiastar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.