31ο Ράλλυ Φθιώτιδος & το 4ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου -Α.Λ.Α.Λαμίας

(Ειδική διαδρομή:Οινοχώρι (ποτάμι)-Καλοσκοπή-Χάνι Ζαγκανά)

Δελτίο Τύπου Νο 2 / Ανακοίνωση – 19/03/2012

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος & το 4ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου, που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, υπό τη συνδιοργάνωση της Α.Λ.Α.Λαμίας, του Δήμου Λαμιέων και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος, με κέντρο την Πανελλήνια Εκθεση Λαμίας.

Σημειώνεται ότι κατόπιν συμφωνίας της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ με την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, όποιος συμμετέχων στο 31ο Ράλλυ Φθιώτιδος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει ξεχωριστά συμμετοχή και στο 4ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου για το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Σπρίντ (θα προσμετρά ανεξάρτητα), εφόσον ολοκληρώσει τις ειδικές διαδρομές Νο 1 – 2 και 4 του Ράλλυ. Το συνολικό παράβολο συμμετοχής θα είναι τροποποιημένο, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι αγωνιζόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον τροποποιημένο Συμπληρωματικό Κανονισμό του Ράλλυ Φθιώτιδος στα site της Α.Λ.Α.Λαμίας (www.alal.gr) και της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr ).

Για ακόμη μία φορά η «ΘΕΡΜΟΠΕΤΡΟΛ – ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ» είναι ο Μεγάλος Χορηγός του –διπλού- αγώνα, με την «PΑZONEN-ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ» του Γ.Πάζη από τη Θεσσαλονίκη και τα “ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ YACCO – ΑΦΟΙ  ΖΑΧΑΡΑΚΗ» να συμπαραστέκονται και σε αυτήν τη διοργάνωση της Α.Λ.Α.Λ.

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 21:00, με αποστολή fax στο 22310 37722 ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Λέσχης info@alal.gr

Φόρμα Τροποποιημένης Δήλωσης Συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να πάρετε από την ΑΛΑ Λαμίας (τηλ: 22310 27700 – 6977 959322) καθώς και από τη νέα ιστοσελίδα της Λέσχης www.alal.gr

Για την Α.Λ.Α.Λαμίας

Το Γραφείο Τύπου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.