Εκδήλωση Βράβευσης Εργασιών Μαθητικού Διαγωνισμού με Θέμα την Επιχειρηματικότητα.

27/04/2012

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προετοιμάζει ειδική εκδήλωση απονομής βραβείων στους συμμετέχοντες μαθητές Λυκείων του Νομού μας που είχε προκηρύξει (δείτε την προκήρυξη εδώ) με θέμα την επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται  να πραγματοποιηθεί την 12η Μαΐου 2012 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, όπου θα παρουσιαστούν οι διακριθέντες εργασίες και θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι βεβαιώσεις συμμετοχής. Στην εκδήλωση προσκαλούνται όχι μόνο οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μαθητές, οι φίλοι τους, οι καθηγητές τους και οι γονείς τους, αλλα και οι μαθητές όλων των Λυκείων του Νομού, ιδιαιτέρως οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου προκειμένου  να αποκομίσουν εμπειρία για την ιδία συμμετοχής τους στους επόμενους μαθητικούς διαγωνισμούς.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν καταξιωμένοι επιχειρηματικά νέοι της Ελλάδας όπου μέσω των ομιλιών τους θα προσπαθήσουν να εμφυσήσουν τον αέρα της επιχειρηματικότητας και να παρουσιάσουν τις εμπειρίες στους παραβρισκόμενους μαθητές, αφού και οι ίδιοι απο νεαρή ηλικία (24-30 χρόνων) έχουν δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και  μερικοί εξ αυτών έχουν επιτύχει διεθνείς αναγνωρίσεις και βραβεύσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.