Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 09:16

Παράθυρο στην τέχνη από τις Πολιτιστικές Δράσεις του ΤΕΙ Λαμίαςστο Κέντρο Προστασίας Παιδιού ή όπως το γνωρίζουμε καλύτερα ίδρυμα Αρρένων Λαμίας

Οι φοιτητές του τμήματος εικαστικών των πολιτιστικών δράσεων του ΤΕΙ Λαμίας θα βρίσκονται την Παρασκευή 18 Μαίου  από τις 12 το μεσημέρι, στο χώρο του Ιδρύματος για να ζωγραφίσουν και να μεταμορφώσουν την αίθουσα υποδοχής των παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Μια προσπάθεια για να ανοίξει τις πόρτες του στην κοινωνία της Λαμίας και να βρεθούν υποστηρικτές και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο του.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να περάσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα που θα διαρκεί η συγκεκριμένη δράση και να γνωριστούν και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους σχετικά με τις ανάγκες του χώρου. Ήδη μέσα από την προσπάθεια που ξεκίνησε από μια ομάδα φίλων και υποστηρικτών του ιδρύματος εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από 2 μεγάλες εταιρείες οι οποίες θα προμηθεύσουν για την επόμενη χρονιά τις απαιτούμενες ποσότητες σε λάδι και γάλα που θα χρειαστεί το Ίδρυμα για να καλύψει τις ανάγκες του.

Είμαστε αισιόδοξοι και για τη συνέχεια μιας και έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν σα στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο χώρο.

Ραντεβού λοιπόν αύριο Παρασκευή 18 Μαίου στις 12 το μεσημέρι στο Ίδρυμα  Αρρένων, κάτω από τις γραμμές του τρένου.

Lamiareport

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.