Το σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα στη Γλύφα Φθιώτιδας

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 17:53

Στη φωτογραφία βλέπετε το σπίτι στη Γλύφα, του νέου τσάρου της οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα….

 

Τόσο οι κάτοικοι της Γλύφας, όσο και του Βαθύκοιλου είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένα δικό τους παιδί, ανέλαβε τα ηνία της χώρας σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα.

Ο παππούς του είναι ο Ιωάννης Στουρνάρας, από το Βαθύκοιλο και γιαγιά του είναι η Αμαλία Τσιαλαφάκη, από την Γλύφα. Ο πατέρας του γεννήθηκε στη Γλύφα, όπου υπάρχει και το πατρικό του. Ο Γιάννης Στουρνάρας, αν και γεννήθηκε στην Αθήνα τα καλοκαίρια τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Γλύφα, με παιχνίδι και πολύ κολύμπι, στις όμορφες παραλίες της περιοχής, αφού είναι δεινός κολυμβητής από πολύ μικρός.

Έχει συγγενείς πρώτου βαθμού και στο Βαθύκοιλο και στη Γλύφα, καθώς επίσης διατηρεί σχέσεις με φίλους από τα παλιά. Είναι παντρεμένος με τον μεγάλο του έρωτα, τη Λίνα. Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες τους, τη Νεφέλη και τη Δανάη.

<<Ο ίδιος λόγω υποχρεώσεων δεν έρχεται συχνά στην Γλύφα, όμως τα παιδιά του έρχονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι και κάνουν διακοπές στο χωριό…Εκ μέρους της τοπικής κοινότητας του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.>>, είπε στο LamiaReport, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλύφας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.