Έρχεται…Η Άννα Βίσση LIVE στη Στυλίδα!

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 10:04


Σάββατο 11 Αυγούστου – Καλοκαίρι 2012…το πιο ανατρεπτικό σόου με την απόλυτη Άννα Βίσση στο λιμάνι Στυλίδας…

Η συναυλία της Άννας Βίσση στη Στυλίδα είναι γεγονός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, κανονίστηκαν και οι τελευταίες “τεχνικές” λεπτομέρειες και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει πλέον η προετοιμασία και η αντίστροφη μέτρηση για την LIVE εμφάνιση της μοναδικής Άννας Βίσση.

Η τιμή του εισιτήριου θα είναι στα 12 ευρώ μόνο και τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε ποια θα είναι τα σημεία προπώλησης στη Λαμία και την Ανατολική Φθιώτιδα.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30΄ το βράδυ του Σαββάτου 11 Αυγούστου στο λιμάνι Στυλίδας, που αναμένεται να βουλιάξει από τον κόσμο, ο οποίος θα βρεθεί εκεί για να ακούσει τις νέες επιτυχίες της ‘Αννας, αλλά και τα παλιά αγαπημένα κομμάτια της, με τον μοναδικό τρόπο που η Άννα ερμηνεύει στη σκηνή.

Η συναυλία θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας και ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LR, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι ο Δήμος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά οι χιλιάδες φίλες και φίλοι, που θα έρθουν στη Στυλίδα για να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός.

https://www.youtube.com/watch?v=mZgtwXW76_g#!

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.