Φεστιβάλ Ηχοι του Δάσους στην Καλοσκοπή – Δείτε Φωτό

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 15:39

Ένα κατασκηνωτικό ξεφάντωμα με κατασκηνωτές που είχαν στήσει τις σκηνές τους από νωρίς αλλά και επισκέπτες που είχαν έρθει μόνο για τις συναυλίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο οροπέδιο της Καλοσκοπής στα πλαίσια των Ήχων του Δάσους.

Ιmam Baildi, Ματούλα Ζαμάνη και Θανάσης Παπακωνσταντίνου και πάρτυ με το Dj set Stelios Vassiloudis – Μockery. Κεφάτη διάθεση μέχρι τελικής πτώσης στις σκηνές τις πρώτες πρωινές ώρες…

Οι «Ήχοι Του Δάσους» παίρνουν και φέτος τα βουνά με σκοπό να μας ξεσηκώσουν για ένα ακόμα μαγικό τριήμερο μουσικής, διασκέδασης και χαλάρωσης, με φόντο τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς.

Παίρνουμε όλοι τις σκηνές μας, την καλύτερή μας διάθεση και την αγάπη μας για τη μουσική, την φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες και φύγαμε για το πανέμορφο οροπέδιο της Αγ. Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Γραβιάς και της Τοπικής Κοινότητας Καλοσκοπής.

Σήμερα το βράδυ Γιάννης Αγγελάκας – Γιάννης Χαρούλης – Koza Mostra – Band Fatale
ενώ αύριο Κυριακή Λεωνίδας Μπαλάφας – Sazman – Picos Apicos & the Pina Coladas

Καλή συνέχεια παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.