Συνάντηση με ΕΛΠΑ για το Rally Acropolis…

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 17:21
 

<<Την Τρίτη 31/07/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κου Ν. Μπέτσιου, του Αντιδημάρχου Λαμίας κου Κ. Μουστάκα (λόγω έκτακτης απουσίας του Δημάρχου) καθώς και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κου Α. Διαμαντάρα, με τη διοίκηση της ΕΛΠΑ που έχει και την ευθύνη τέλεσης του Rally Acropolis.

Η αντιπροσωπεία των 3 φορέων συζήτησε με τη Διοίκηση της ΕΛΠΑ τις προϋποθέσεις επαναφοράς του συγκεκριμένου θεσμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και μετά από συνάντηση μιας ώρας, μέσα από ένα εποικοδομητικό κλίμα, αποτύπωσε και κατέγραψε τις προϋποθέσεις που θέτει η ΕΛΠΑ, προκειμένου να προσπαθήσει με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων της Περιφέρειας, για την επιστροφή του Rally Acropolis στις περιοχές και τα μέρη που αυτό διακρίθηκε και που τόσο αγαπά και ακολουθεί ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν κρύβουμε ότι απέναντι στη δική μας πρόθεση – πρόταση, παραμένει ισχυρή η μέχρι τώρα πρόταση του Δήμου Λουτρακίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και γι αυτό χρειάζεται η συστράτευση όλων και η θετική ενέργεια προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θεωρούμε ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί, ευρύτατη συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής προς ενημέρωση και συντονισμό των προσπαθειών.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε κάθε περίπτωση θα είναι παρών στη διεκδίκηση και θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις προς την επίτευξη του στόχου που θα έχει τεράστιο οικονομικό όφελος για την περιοχή μας και θα έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη διαφημιστική προβολή του τόπου μας, τόσο πανελλαδικά όσο και στο εξωτερικό. >>

Γραφείο τύπου

Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.