Ξεκίνησε η προπώληση για Μαχαιρίτσα Μπουλά Πασχαλίδη Σταρόβα

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 16:05


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Σάκης Μπουλάς στο Φεστιβάλ Οίτης

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας εξαιρετικός και μοναδικά αισθαντικός τραγουδοποιός, ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας ξεχωριστός πολυδιάστατος καλλιτέχνης που γνωρίσαμε από τους “Άγαμους Θύτες” και ο Σάκης Μπουλάς, μια εκλεκτή προσωπικότητα στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, πραγματοποιούν μαζί μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή περιοδεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μία δυνατή συνεργασία καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που προσφέρει εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα έχει όλα…!
Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των προαναφερόμενων καλλιτεχνών έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια καθώς και μοναδικές στιγμές ανατρεπτικού χιούμορ!

Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας & ο Σάκης Μπουλάς με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα μιας ανεπανάληπτης συναυλίας.

Τετάρτη 29 Αυγούστου, ώρα 21.30. Τόπος τεχνών Χώρα, Λελέϊκα Υπάτης.

Προπώληση εισιτηρίων στο SEVEN της πλατείας Λαού προς 12 ευρώ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης. Πόρτα 15 ευρώ. τηλ 2231066320

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.