Αυτό το Σάββατο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στη Λαμία.

Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 14:14

Αυτό το Σάββατο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στη Λαμία.

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, ο Δήμος Λαμιέων και ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, συμμετέχουν στην εθελοντική δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» που διοργανώνει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ με τη στήριξη του συνεργαζόμενου ραδιοφωνικού σταθμού ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2 στην πόλη μας, συγκεντρώνοντας φάρμακα που θα δοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, από ώρα 09:00 έως 12:00 στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, οι πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες, μπορούν να τα προσκομίσουν εκεί για να παραδοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου μας.

Για την δράση μίλησε στον FM-1 ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος, καλώντας όλους όσους έχουν φάρμακα που δεν χρειάζονται να ανταποκριθούν στην  προσπάθεια και να τα παραδώσουν το Σάββατο στην πλατεία Πάρκου,στον ειδικά διαμορφωμένο από τον Δήμο Λαμιέων χώρο,  έχοντας υπόψη πως κάτι που δεν χρειάζεται  σε μας , μπορεί να είναι πολύτιμο σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Αυτό το Σάββατο ας δείξουμε στην πράξη πως όλοι μαζί μπορούμε.

Το Κοινωνικό Ιατρείο:

·         Λειτουργεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Γ΄ΚΑΠΗτου Δήμου Λαμιέων (οδός Τυμφρηστού 58) τηλ:22310-22808

·         Απευθύνεται σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣσυμπολίτες μας (δεν έχουν δηλαδή Ασφαλιστικό Φορέα και καμιά Ιατροφαρμακευτική κάλυψη).

·         Λειτουργεί από ώρα 14:30 έως 17:00καθημερινά από εθελοντές Γιατρούς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού που μπορεί να κλείνει στο τηλ:22310-22808κάθε ενδιαφερόμενος.

·         Πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες μπορούν να απευθύνονται και στους Εφημέριους των Ιερών Ναών των Ενοριών τους ή στις Διευθύντριες των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων της περιοχής τους και να τους τα παραδίδουν.

Lamiafm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.