«Τόποι/ταυτότητες/φυσική και πολιτιστική κληρονομιά: κρίσι-μα θέματα στρατηγικού σχεδιασμού» σε Δελφούς και Γαλαξίδι.

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αναρτήθηκε από iteanet

Ι’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων –
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Δελτίο τύπου

Η Ι’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας Νότιας Ελλάδας, του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. συνδιοργανώνουν με το Τμήμα ΠΜΣ «Μουσειακές Σπουδές» των Τμημάτων Ιστορίας & Αρχαιολογίας και Γεωλογίας – Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας,  και με το Εργαστήριο – Κέντρο Μουσειακών Ερευνών του Πανεπιστήμιου..
Αθηνών, διημερίδα με τίτλο «Τόποι/ταυτότητες/φυσική και πολιτιστική κληρονομιά: κρίσι-μα θέματα στρατηγικού σχεδιασμού». Η διημερίδα  πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που έχει ως θέμα «Κρίσεις: συνέχειες και ασυνέχειες στην Ιστορία»
Οι εργασίες  θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών από Παρασκευή 28-9-2012 έως Σάββατο 29-9-2012, και στο Γαλαξείδι, την Κυριακή 30-9-2012.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί το Σάββατο 29.9.2012, ώρα 20.30 η λυρική εκδήλωση «Κ.Π. Καβάφης, Απ’ έξω και τραγουδιστά» στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς των Δελφών».-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.