Πρώτο φωτογραφικό βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό από Λαμιώτη ερασιτέχνη φωτογράφο

Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 21:02
By lamiatimes.gr

Παναγιώτης Στασινός: “Μέσα στην μιζέρια της καθημερινότητας και του θολού τοπίου στο οποίο ζούμε μερικές ειδήσεις είναι ξεχωριστές και δείχνουν την δύναμη και την θέληση του ανθρώπου, όταν αγαπάει αυτό που κάνει και προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο.

Νομίζω πως μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του συμπολίτη μας Αθανάσιου Μαλούκου και πως αξίζει κάποιος να σταθεί έστω και για λίγο στο τρόπο που προσπαθεί να ‘’ανακαλύψει’’ την ζωή και τις δραστηριότητες του ανθρώπου σε όλον τον κόσμο.

Μαζί του ταξιδεύουμε, μαθαίνουμε και ονειροπολούμε και εμείς…”.

Πρώτο φωτογραφικό βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό από Λαμιώτη ερασιτέχνη φωτογράφο

Μεγάλη διάκριση πέτυχε ο συμπολίτης μας ερασιτέχνης φωτογράφος Θανάσης Μαλούκος σε παγκόσμιο διαγωνισμός φωτογραφίας στον οποίο συμμετείχαν 100.000 φωτογράφοι από 100 χώρες!

Συγκεκριμένα ο Κος Μαλούκος κατέκτησε την 1η θέση και το βραβείο ”Discovery of the Year” (και 5.000 δολάρια) στην κατηγορία Travel/Tourism με την θεματολογία  “Red Warriors: The Kushti wrestlers of Kolhapur”
Το Kushti είναι μια αρχαία ινδική μορφή της πάλης και το Kolhapur αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο αυτής της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.