ΤΕΕ: Κυβερνητικά … καραγκιοζιλίκια!

ΤΕΕ: Κυβερνητικά ... καραγκιοζιλίκια!

Καραγκιοζιλίκια και μάλιστα επικίνδυνα, χαρακτηρίζει στον FM-1 96,2 ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Αποστόλης Καραναστάση,ς τις υπαναχωρήσεις του υπουργείου υποδομών για την κατασκευή του οδικού άξονα Ε 65.

Οπως έγινε γνωστό  ο  υπουργός Κώστας Χατζηδάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα κατασκευαστεί μόνο ένα τμήμα από την Ξυνιάδα μέχρι τα Τρίκαλα όπου μάλιστα θα εγκατασταθούν και δυο σταθμοί διοδίων. “Είναι ανεπίτρεπτο να μιλούν για κεντρικό  οδικό άξονα που δεν θα έχει ούτε αρχή ούτε τέλος ,έναν  οδικό  άξονα που δεν θα συνδέεται με άλλους αυτοκινητοδρόμους”,τόνισε ο κ. Καραναστάσης.

Ήρθε η ώρα  πρόσθεσε, να αντιδράσουν  σύσσωμοι  οι  βουλευτές της Φθιώτιδας ,της Θεσσαλίας και της Ηπείρου  αλλά και  οι αυτοδιοικήσεις  και των δυο βαθμών γιατί έτσι  αποκλείεται κάθε  ελπίδα ανάπτυξης  τριών περιφερειών και απλά εξυπηρετούνται τα συμφέροντα πολυεθνικών εργολαβικών εταιρiών.

Ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Αλέκος Διαμαντάρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 τονίζει ότι  η κυβέρνηση  μέχρι πριν λίγο  καιρό  εξήγγειλε  ότι όλα τα μεγάλα έργα και μεταξύ αυτών και οι  οδικοί άξονες όπως ο Ε 65 θα  κατασκευαστούν στην ώρα τους. Τώρα ο κ. Χατζηδάκης αυτοαναιρείται και  αφήνει  τρεις περιφέρειες χωρίς  προοπτικές ανάπτυξης. Τα εμπορικά επιμελητήρια  από καιρό είχαν πάρει θέση για το θέμα αυτό και  τώρα  πάλι  θα κινητοποιηθούν με παρεμβάσεις τους σε κυβερνητικούς παράγοντες  και τους βουλευτές  ώστε το έργο αυτό να  κατασκευαστεί ώστε να δώσει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν επενδύσεις στην περιφέρεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.