Συναυλία διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Φοιτητών του ΤΕΙ Άμφισσας

 

 

 

tei_amfissas

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την Κυριακή 3/3/2013 και ώρα 20:00 ο σύλλογος φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Εμπορίας & Διαφήμισης Άμφισσας διοργανώνει μια συναυλία διαμαρτυρίας στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Συμμετέχουν Βαγγέλης Τζαμτζής, One hour before the trip, Sacsamacses (one night stand music) και Dj sets.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Σκοπός της συναυλίας να αντισταθούμε στο σχέδιο <<Αθηνά>> και να διαμαρτυρηθούμε για την κατάργηση των τμημάτων Εμπορίας & Διαφήμισης.

Συγκεκριμένα για το τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης Άμφισσας ζητάμε:

* Να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση με τα υπόλοιπα τμήματα Εμπορίας & Διαφήμισης της Ελλάδος και να μην υποβαθμιστούμε σε τμήμα Διοίκησης Αλυσίδας Ανεφοδιασμού (Logistics) συγκριτικά με τα υπόλοιπα τμήματα.

* Εφόσον τίθεται θέμα μεταφοράς, η μεταφορά μας να γίνει αυτούσια ως τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης και να μην αλλάξει το γνωστικό αντικείμενο.

* Από τη στιγμή που υπάρχει υποδομή στην Άμφισσα (ευρωπαϊκών προδιαγραφών καινούργιο κτίριο) να ληφθεί υπόψη η συστέγαση δύο τμημάτων (Εμπορίας & Διαφήμισης-Πολιτικών & Τουριστικών Δομών).

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για την εθελοντική τους συμμετοχή και τον κ. Ιωάννη Κουτσοχιώνη για την βοήθεια του στην διοργάνωση της συναυλίας.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την διεκπαιρέωση των στόχων μας.

Lamiastar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.