Λαμία: Εβδομάδα Περιβάλλοντος από 1 έως 8 Ιουνίου 2013

 

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 09:18

ebdomadaperiballontos

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2013 που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων, από την Δευτέρα 3 έως το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

• Εγκαίνια 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης Λαμίας ώρα 11:00 π.μ. Πλατεία Πάρκου

anthokomikh_ekthesh

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης μας προσπάθειας και σε συνεργασία με τα φυτώρια –ανθοπωλεία της περιοχής μας πρόκειται να λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά στο κέντρο της πόλης μας η ανθοκομική έκθεση του Δήμου Λαμιέων. Διάρκεια Έκθεσης 3-8 Ιουνίου 2013.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013
• Συναυλία: «encardia, Kaloceri 2013» ώρα :21:00, Τόπος Τεχνών ΧΩΡΑ, Λελέϊκα Υπάτης
Με το Ελληνικό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής “Encardia” που Ιδρύθηκε το 2004 και το ρεπερτόριό του βασίζεται στη μουσική και τα τραγούδια της Μεσογείου και ιδιαίτερα της Κάτω Ιταλίας. Τραγούδια, χοροί και θρύλοι από τις ατελείωτες μαγικές διαδρομές των encardia. Από τις πολυφωνικές εκρήξεις των Ελλήνων του Ιταλικού Νότου στους εκστατικούς ρυθμούς της ταραντέλας pizzica pizzica… Ήχοι, χρώματα και στιγμές για ένα καλοκαίρι που θέλει τους ανθρώπους πιο κοντά, πιο σίγουρους και πιο χαρούμενους από παλιά…. Στη συναυλία θα κληρωθούν δώρα από την 2η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Λαμιέων

 

 Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013
• Ομιλία: «Διατροφή & Περιβάλλον. Πως η οικονομική κρίση επηρεάζει: Μεταλλαγμένα και βιολογικά προϊόντα. Επιστροφή στη μεσογειακή Διατροφή και στα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα» ώρα 18:30, Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11,2ος όροφος)
Εισηγήτρια της Ομιλίας η κα Έλενα Περλεπέ, Κλινική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος,BSc
• Κατά την διάρκεια της εβδομάδας Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου με θέμα : «Περιβάλλον- Ανακύκλωση»

 

 

Δείτε επίσης:

Οι Encardia μας τραγουδούν – χορεύουν για την Εβδομάδα Περιβάλλοντος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.