Άμφισσα: Ελάτε να σας βοηθήσουμε

  Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 08:50

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, απαιτητική σε πολλούς από εμάς, αδιέξοδη, ας ευχόμαστε, σε λιγότερους από εμάς. Έρχεται κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα που αναρωτιόμαστε πόσο θα αντέξουμε αυτή την κρίση που αγγίζει πολλές πτυχές της ζωής μας.

Όμως είναι νόμος της φύσης: τίποτα δεν είναι στατικό, όλα είναι δυναμικά και το κακό θα φέρει το καλό, το αδιέξοδο θα φέρει την αισιοδοξία, η κρίση θα φέρει τη λύση. Φτάνει να το αντέξουμε.Ας αναζητήσουμε τις αντοχές μας μέσα μας κι έξω μας.Έξω μας με το να πούμε μια καλή κουβέντα στο γείτονα, με το να πούμε μια καλημέρα στο δρόμο, με το να μιλήσουμε με τους φίλους, τους συνεργάτες, να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας στην οικογένειά μας. Όσοι δουλεύουν σε δημόσια πόστα, μην αφήνουν τη γραφειοκρατία να τους καθοδηγεί.Μέσα μας, να ψάξουμε τα αποθέματά μας, ν’ ακουμπήσουμε σε αυτά και να βρούμε τις δημιουργικές διεξόδους.Οι εργαζόμενοι της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, με την τοπική κοινωνία, με τους άλλους φορείς, με το Δίκτυο «Ακεσώ», με το Σώμα Εθελοντών, είναι εδώ να σας προσφέρουν αυτή τη βοήθεια, αυτή τη στιγμή που τη χρειάζεστε.Ας μην αφήσουμε την ελπίδα να φύγει μακριά μας.

Οι εργαζόμενοι της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
(Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, Οικοτροφείο, Προστατευμένα Διαμερίσματα, Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Κοι.Σ.Π.Ε)

Lamiastar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.