Γιορτή Αθλητή στον Ορεινό Μαραθώνιο Ηρακλής της Υπάτης – Δήλωσε συμμετοχή

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 12:29

hraklis

Η οργανωτική επιτροπή του Ορεινού Μαραθωνίου «Ηρακλής» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει όλους τους αθλητές ορεινών αγώνων στη «Γιορτή του Αθλητή».

Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος skyrunning θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα ένα «αθλητικό πάρτυ»!

Στόχος της γιορτής αυτής θα είναι να βρεθούν όλοι όσοι έτρεξαν στο πρωτάθλημα (αλλά ακόμα και αν δεν έτρεξαν αλλά συμμετέχουν σε ορεινούς αγώνες), να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν με μουσική, άφθονη μπύρα και τοπικά εδέσματα. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να φέρει τους αθλητές του ορεινού τρεξίματος πιο κοντά, να γνωριστούν καλύτερα σε ένα χαλαρό μη ανταγωνιστικό απόγευμα. Αποφεύγοντας τις συνηθισμένες αθλητικές ομιλίες (π.χ. από αθλητίατρους, προπονητές κτλ) που προηγούνται ενός αγώνα, προτείνουμε κάτι πιο χαλαρό.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή στη «Γιορτή του Αθλητή» είναι δωρεάν και φυσικά δεν είναι απαραίτητο οι αθλητές να λάβουν μέρος στους αγώνες της Κυριακής. Θα ήταν βέβαια μεγάλη χαρά μας να σταθούν στον τερματισμό και να χειροκροτήσουν τους φίλους και συναθλητές τους. Μιας και στους ελληνικούς αγώνες δεν υπάρχουν αρκετοί θεατές εμείς προτείνουμε ακόμα και όταν δεν τρέχουμε σε κάποιον αγώνα (π.χ. εξαιτίας τραυματισμού κτλ.) ας είμαστε θεατές.

Για τη διανυκτέρευση όλων υπάρχει διαθέσιμος χώρος για αντίσκηνα αλλά και στεγασμένος χώρος για όσους θα έχουν υπόστρωμα – υπνόσακο. Φυσικά στο www.herculesmarathon.gr θα βρείτε διευθύνσεις ξενοδοχείων με καλές τιμές για τους αθλητές.

Όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με αθλητικά δώρα.

Επίσης θυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τον 7ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή», που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 συνεχίζονται. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, τη διαδρομή και τη διαμονή στο www.herculesmarathon.gr. Ταυτόχρονα γίνονται και οι μικρότερες αποστάσεις. Ημιμαραθώνιος “Ελλέβορος” (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία “Μονοπάτι Φαρμακίδων” (Farmakides Trail) 6,5χλμ. Οι μικρότερες διαδρομές απευθύνονται σε αρχάριους δρομείς βουνού, συνοδούς αθλητών αλλά και αθλητές που θα ήθελαν να απολαύσουν την Οίτη χωρίς να πιεσθούν από μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η εγγραφή επίσης γίνεται on line στο ίδιο δικτυακό τόπο.

Ραντεβού στην Υπάτη στις 21-22 Σεπτέμβρη για την «Γιορτή Βουνού»για να γνωριστούμε καλύτερα

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

www.herculesmarathon.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.