Μόνο δυο ημέρες (Τετάρτη-Πέμπτη) θα κλείσουν τελικά τα Ψωρονέρια για την πιστοποίηση

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 11:06

Τελικά μόνο δυο ημέρες θα κλείσουν τα Ψωρονέρια, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την Πιστοποίηση, ύστερα από διαπραγματεύσεις που έκανε ο Δήμος με τους αρμόδιους φορείς.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

<< Σας ενημερώνουμε, ότι μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γ. Κοτρωνιά και επαφή του Αντιδημάρχου και μέλους του Δ.Σ. Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.) κ. Δημ. Συλεούνη, με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.). και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), οι προγραμματισμένες εργασίες Πιστοποίησης της Ιαματικής Πηγής Καλλιδρόμου «Ψωρονέρια» θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα μιάμιση ημέρας, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου από ώρα 11:00πμ έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ.

Για το λόγο αυτό, η πισίνα της Ιαματικής Πηγής θα παραμείνει κλειστή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου από 11:00 πμ έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βράδυ και όχι για 10 ημέρες όπως είχε αρχικά προβλέψει η ΕΤΑΔ και το ΙΓΜΕ.

Η πισίνα της Ιαματικής Πηγής θα επαναλειτουργήσει κανονικά για τους λουόμενους από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το πρωί.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των λουομένων για το χρονικό διάστημα της μιάμιση ημέρας, που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών Πιστοποίησης. >>

Lamiareport

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.