«Μαγεμένη Ελατοχώρα» – Δεν θα υπάρχει άλλη στη Χώρα, πάρα μόνο στη Λαμία!!!

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 17:56
pel1

Διαβάστε παρακάτω τι φιλοδοξούν να κάνουν τις επόμενες ημέρες και για όλη την περίοδο των γιορτών στο χώρο της ΠΕΛ….

Δελτίο τύπου της ΠΕΛ:

Σε γοργούς ρυθμούς πραγματοποιείται η προετοιμασία του μεγάλουΧριστουγεννιάτικου Διαδραστικού Πάρκου, με τίτλο «Μαγεμένη Ελατοχώρα», στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Μεγάλες εκτάσεις , στεγασμένες και υπαίθριες , πολλές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, θεάματα και δράσεις συνθέτουν έναν μοναδικό χώρο διασκέδασης, ψυχαγωγίας κι εκπαίδευσης που ξεπερνά τα 30.000 τμ.

Το Πάρκο των Πάγων & το Πάρκο των Παιχνιδιών, στο εσωτερικό των κτιρίων επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες με κυριότερες, τις ακόλουθες:

Δύο μεγάλες πίστες παγοδρομίου , μέσα στο Ελατόδασος, φουσκωτοί παιδότοποι,τραμπολίνοηλεκτροκίνητα παιχνίδια & 20 εργαστήρια ποικίλων δράσεων όπως χειροτεχνίες, μουσικά όργανα, κατασκευές, ζαχαροπλαστική, αρτοποιεία, κηπουρική κ.α.

Όλα τα παραπάνω πλαισιώνονται από πλούσιο πρόγραμμα θεαμάτων : θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, κουκλοθέατρο , θέατρο Σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και συναυλίες , συγκροτήματα και ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα.

Στους εξωτερικούς χώρους της Ελατοχώρας, οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ένα μαγευτικόΛούνα Παρκ, ένας παραδοσιακός ρουμελιώτικος οικισμός, που φιλοξενεί αληθινά οικόσιτα ζώα , ένας μεγάλος λαχανόκηπος καθώς και η συμμετοχή των τοπικών εμπόρων μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά το τοπίο της Π.Ε.Λ.

Στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θα λάβουν μέρος , σύλλογοι, σχολεία, μουσικά σύνολα, γυμναστήρια , σχολές και άλλοι φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Την ομαλή λειτουργία του Πάρκου εξασφαλίζουν το εκπαιδευμένο προσωπικό & το σώμα των εθελοντών που συγκροτείται ταχύτατα χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Λαμίας και όχι μόνο.

Το επικοινωνιακό πρόγραμμα που θα διαφημίσει το μεγάλο αυτό γεγονός της πόλης, ξεκίνησε σε όλη την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος και θα ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα κι εκτός των ορίων της περιφέρειας.

Στόχος της «Μαγεμένης Ελατοχώρας» είναι η δημιουργία ενός μεγάλου θεσμού για την πόλη που θα προσφέρει διασκέδαση , ψυχαγωγία, στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας.

Η πόλη της Λαμίας γίνεται ένας νέος τουριστικός προορισμός , με μεγάλη προσέλκυση επισκεπτών, γεγονός που θα τονώσει την τοπική αγορά και θα καταστήσει την Λαμία πόλο ενδιαφέροντος, σε πανελλαδική εμβέλεια.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος

Γιάννης Γρανίτσας

pel2

 Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.